Fra VG til Finans Norge

Gå til hovedinnhold
Publisert:

Fra VG til Finans Norge

Tom Staavi går fra VG og begynner som informasjonsdirektør i Finans Norge. 

Tom Staavi. Foto
Tom Staavi blir informasjonsdirektør i Finans Norge.

– Vi ønsker å bli enda mer synlige i samfunnsdebatten. Staavi er anerkjent for både sin store kunnskap innen økonomi og for sin gode formidlingsevne. Finansnæringen kommer til å ha en avgjørende rolle i den omstillingen Norge står foran. Vi er derfor svært glade for å kunne styrke oss med en viktig stemme som Tom Staavis, sier administrerende direktør Idar Kreutzer i Finans Norge. 

Tom Staavi (47) var sentral i utgivelsen av Dine Penger fra 1991 til 2013, og blant annet ansvarlig redaktør i magasinet i mange år. Siden 2013 har han vært økonomikommentator i VG. Staavi er utdannet diplomøkonom fra BI, og kommer fra Bærum.