MOT til å glede-dagen

Gå til hovedinnhold
Publisert:

MOT til å glede-dagen

I dag er det MOT til å glede-dagen. Denne dagen i regi av organisasjonen MOT har blitt en årlig begivenhet og handler om å skape og spre glede. Ungdom fra MOT-skoler rundt i hele landet besøker og gleder mennesker i sitt lokalsamfunn gjennom ulike “glede-aktiviteter”. Mottoet for dagen er å skape glede med enkle midler. Ca 65.000 ungdommer markerer dagen på sin skole, og blir en viktig synliggjøring av MOTs budskap lokalt.

Samarbeidsavtale med MOT

Finans Norge har inngått en samarbeidsavtale med MOT. MOT arbeider med holdninger og har som mål å utvikle robuste ungdommer og trygge ungdomsmiljøer. Bedriftene knyttet til Finans Norge kan inngå sponsoravtaler med MOT og dermed bidra til at MOT ytterligere kan styrke sitt engasjement for ungdom.

I mange lokalsamfunn

MOT arbeider i 148 lokalsamfunn i 130 kommuner. Organisasjonens tiltak og aktiviteter når ut til ca. 20% av ungdom i alderen 12 – 20 år. At flest mulig mestrer tilværelsen er forutsetning for livskraftige lokalsamfunn. På den arenaen gjør mange finansbedrifter seg sterkt gjeldende allerede.