Funding the future

Gå til hovedinnhold
Publisert:

Funding the future

Norsk utvalg for eierstyring og selskapsledelse, NUES, passerer i år 10 år og vil markere dette på flere måter gjennom året. Som ledd i markeringen vil Finans Norge, som en av stifterne av NUES og fast medlem av foreningen, avholde frokostseminaret ”Funding the future” 16. oktober kl.09.00‐11.00 i KLPs lokaler i Oslo.

Sean Cory, partner i det internasjonale konsulentselskapet Oliver Wyman, er en av forfatterne av rapporten ”Funding the Future”. Han vil innlede med tittel ”Who will fund the future investments generating economic growth?” Konsernsjef Sverre Thornes i KLP vil deretter fortelle om hvordan de benytter bærekraft som styringsparameter. Seminaret vil avsluttes med en diskusjon ledet av administrerende direktør Idar Kreutzer i Finans Norge.

For nærmere spørsmål om påmelding kontakt kjersti.prestarhus@fno.no