Sparebank-jubileum

Gå til hovedinnhold
Publisert:

Sparebank-jubileum

I snart 200 år har sparebankene i Norge delt ut sitt overskudd til gode formål i lokalsamfunnene, og i år er det 100 år siden Sparebankforeningen ble etablert. Denne uken skal dette markeres med både festforestilling i Operaen og tv-kampanjen ”Hva bruker du overskuddet ditt til?”.

En del av sparebankenes og sparebankstiftelsenes overskudd går til gode formål lokalt. På www.sparebankene.no finner du hundrevis av historier om dem som har fått midler til frivillig arbeid, idrett og kultur rundt om i Norge. Der finner du også filmen ”Hva bruker du overskuddet ditt til?”. Filmen vises på de største reklamefinansierte tv-kanalene i uke 30, frem til og med fredag 26. september.

Overskudd kan være så mangt

For eksempel kan du dele din overskuddstid på en fisketur med en nyinnflyttet i bygda, til vaffelsteking i idrettslaget eller til studier. Her et bilde fra filmen "Hva bruker du overskuddet ditt til?".