Finansnæringen møter FNs klimapanel

FNs klimapanel har nettopp utgitt sin femte rapport om klimaendringene. Finansnæringen møter FNs klimapanel 20. mai. Målet med møtet er å skape en ny dialog og en gjensidig forståelse av hvilke virkninger endringene i klima vil ha for forsikringsnæringen, en felles forståelse for arbeidet med risiko, samt bidra til et tydeligere engasjement i næringen.

Chris Field i FNs klimapanel møter Finans Norge og representanter fra næringen.Finans Norge og representanter fra næringen er invitert til å møte FNs klimapanel ved Amerikaneren Chris Field som er leder for delrapport 2 om virkninger, tilpasning og sårbarhet (lansering 31. mars 2014). Representanter fra ledelsen i Miljødirektoratet deltar også på møtet.

Å forstå hva slags risiko klimaendringene innebærer er et viktig tema, og risiko er det forsikring lever av.  

Les mer om agenda og FNs klimarapport hos Miljødirektoratet

Program for møtet