Finn Haugan ny leder i Finans Norge

Gå til hovedinnhold
Publisert:

Finn Haugan ny leder i Finans Norge

Pressemelding: Konsernsjef Finn Haugan i Sparebank1 SMN ble i dag valgt som ny styreleder i Finans Norge. Han overtar etter konsernsjef Helge Leiro Baastad i Gjensidige.

–Som leder av hovedstyret i Finans Norge er jeg gitt mulighet til å engasjere meg enda sterkere i viktige næringspolitiske saker for landets finansnæring. Finans Norge som medlemsorganisasjon har en meget kompetent og tydelig administrasjon. Jeg ser frem til samarbeidet med bransjekolleger og Finans Norges organisasjon, og tar fatt på styrelederoppgaven med respekt og ydmykhet, sier Finn Haugan.

Den nyvalgte lederen mener Finans Norge har en viktig rolle som hele finansnæringens representant i spørsmål som har konsekvenser for kunder og samfunn.

–Finans Norge er en viktig aktør i mange næringspolitiske spørsmål, og finansnæringen helt avgjørende for fremtidig verdiskapning og utvikling i Norge. Samtidig er det svært mange rammebetingelser som nå skal på plass, og som vil være avgjørende for enkeltpersoner, bedrifter og samfunn. Det ser jeg frem til å bli enda mer engasjert i, sier Haugan.