Flere forsikringsselskap på vei til Lærdal

Gå til hovedinnhold
Publisert:

Flere forsikringsselskap på vei til Lærdal

Forsikringsselskapene er nå opptatt av å hjelpe kundene sine etter storbrannen i Lærdal, og beredskapen er på topp i selskapene. Alle er opptatt av at skadeoppgjørene skal gå så raskt og smidig som mulig.  
Finans Norge og forsikringsselskapene føler sterkt med Lærdal-samfunnet og de mange berørte.

– Flere av forsikringsselskapene har personell på vei til Lærdal. Blant disse er både ulike skadeeksperter og fagfolk som er gode på skadebegrensning, sier kommunikasjonssjef Stine Neverdal i Finans Norge.

De berørte bes om å kontakte forsikringsselskapet sitt direkte når de får muligheten til det, men vi er samtidig klar over at det er store problemer med kommunikasjon ut av Lærdal nå søndag ettermiddag. Brann om natten tar ofte liv, det er et stort lyspunkt etter storbrannen at folk ser ut til å ha kommet seg ut i tide.