Velkommen!

Gå til hovedinnhold
januar

Obligasjonskonferansen 2022

Tid: 26. januar 2022 kl. 09.00 til 14.30
Sted: Digitalt
Deltakeravgift: 2900 kr. 

Obligasjonskonferansen er vel over for i år. Tusen takk til alle som bidro til et godt program, og til alle som deltok på konferansen!

Velkommen!

Finans Norge inviterer til den årlige Obligasjonskonferansen 26. januar 2022. Konferansen vil ta for seg særlige aktuelle problemstillinger som er relevant for utstedere, investorer, analytikere, treasury, markets, tilretteleggere og andre med en interesse for obligasjonsmarkedet og bankenes gjeldsfinansiering.

Les mer om arrangementet her!

Program

Et nytt og dagsaktuelt program er nå klart, og vi gleder oss til å presentere det for dere i januar! Som alltid vil konferansen sette søkelys på viktige momenter knyttet til obligasjonsmarkedet og bankenes gjeldsfinansiering. Du vil blant annet få høre om erfaringene med MREL så langt, gjenninnføringen av adgangen til verdipapirisering i Norge samt nytt OMF-regelverk som skal tre i kraft til sommeren. Videre vil vi se nærmere på den nye standarden for grønne obligasjoner fra EU og få innblikk i perspektivene fra både investor- og ratingssiden innen bærekraft. Avslutningsvis vil vi høre om arbeidet med overgangen fra Libor til en alternativ referanserente, samt om arbeidet på referanserenteområdet i Norge.

Komplett program finner du her!

Obligasjonskonferansen 2022 blir digital

Vi hadde gledet oss til å endelig kunne møtes fysisk igjen i januar, men med økende smitte og restriksjoner rundt antall fysiske deltakere på arrangementer, så har vi valgt å gjennomføre konferansen i januar digitalt. Vi håper med dette at mange vil ha anledning til å delta, og krysser fingrene for at vi kan møtes fysisk igjen ved neste anledning.

 

Delta aktivt under arrangementet

Send gjerne inn spørsmål underveis i webinaret. Dette gjør du enkelt gjennom meldingsfunksjonen som du finner på samme side som live-streamen. Vi vil gjøre vårt beste for å besvare spørsmålene som kommer inn, men vi kan dessverre ikke garantere at vi rekker å ta med alle. Spørsmålene dine vil ikke være synlige for noen andre enn arrangørene. Skriv gjerne hvem av foredragsholderne du retter spørsmålet ditt til.

NB. Meldingsfunksjonen er en enveis-kommunikasjonskanal og er kun ment til å sende inn spørsmål til møteleder/foredragsholdere. Hvis henvendelsen gjelder eks. tekniske spørsmål, ber vi deg om å sende det til event@finansnorge.no

 

Praktisk gjennomføring

Webinaret sendes direkte fra studio i Oslo fra kl. 09.00 til 14.30. Lenke til deltakelse via live-stream vil bli sendt ut til alle påmeldte dagen i forkant kl. 15.00.

 

Har du ikke anledning til å delta på webinaret den 26., men ønsker å se opptaket litt senere?

Et redigert opptak fra dagens sending vil dere finne igjen i etterkant av webinaret på samme side som live-streamen. Dette vil være tilgjengelig frem til midnatt søndag 30. januar. Presentasjoner som er blitt godkjente for deling, vil dere finne igjen på arrangementets hjemmeside i etterkant.

 

Påmelding og priser:

Digital billett 26. januar: Kr. 2900

Påmeldingen er åpen helt frem til kl. 09.00 den 26. januar. Vi gjør deg oppmerksom på at det er individuell påmelding til dette arrangementet, og oppgitt deltakeravgift er per person. Hvis du har noen spørsmål knyttet til din påmelding, vennligst ta kontakt med Marielle Arvesen på epost: marielle.arvesen@finansnorge.no

 

Avbestillingsregler for dette arrangementet:

Ved avbestilling eller endring inntil 10 dager før arrangementsdato gis full refusjon minus et servicegebyr på kr 250 eks. mva., dersom endringen medfører hel eller delvis refusjon av innbetalt beløp. Etter dette tidspunktet er påmeldingen bindende. Det er også mulig å forandre navn på deltaker inntil 3 dager før arrangementsdato.

 

Vel møtt til Obligasjonskonferansen 2022!