Velkommen!

Gå til hovedinnhold
september

Finans Norges Forbrukerkonferanse 2022

Tid: 1. september 2022, Kl. 10.00-16.00
Sted:  Radisson Blu Scandinavia Hotel, Holbergs gate 30, 0166 Oslo

Deltakerpris: 2700 kr (mva tilkommer på servering)

Finans Norges Forbrukerkonferanse 2022

Velkommen!

"Digitalt utenforskap – finansiell inkludering" er tema for årets Forbrukerkonferanse. Norge er blant de fremste digitale landene i verden. Men hva med de 600 000 som ikke er digitale? Digitalt utenforskap er en reell problemstilling for mange. Hvordan kan vi som samfunn håndtere dette, og hva kan finansnæringen gjøre for å inkludere de som ikke er digitale? Dette og flere andre viktige temaer skal vi sammen med sentrale myndighetspersoner fra politikken, forvaltningen, akademia og banknæringen se nærmere på under årets konferanse. Velkommen til Finans Norges Forbrukerkonferanse som i år arrangeres på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo den 1. september.

Les mer om arrangementet her!

Om programmet

Finansnæringen i Norge var tidlig ute for å legge til rette for en enklere bankhverdag for folk. De første minibankene ble tatt i bruk på 70-tallet, og siden har norske forbrukere blitt vant til å betale med kort eller mobiltelefon i butikk og på nett, og betale regninger fra nettbank/mobilbank eller Vipps. I 2004 fikk de første norske kundene BankID, og den benyttes i dag av 4,3 millioner nordmenn. BankID har gjort det mulig å digitalisere stadig nye tjenester i Norge, også offentlige tjenester.

Men ikke alle er blitt digitale innbyggere. Bl.a. opplever mange eldre, innvandrere og personer med funksjonsnedsettelser fortsatt utfordringer med å mestre den digitale hverdagen. Hva kan næringen gjøre for å inkludere de som ikke har tilgang til digitale tjenester, og som ikke føler seg finansielt inkludert? la oss ta diskusjonen!

Du møter bl.a. statssekretær i kommunal- og moderniseringsdepartementet, Gunn Karin Gjul, eldreombud Bente Lund Jacobsen,  likestillings- og diskrimineringsombud Bjørn Erik Thon, og direktør i Forbrukerrådet, Inger Lise Blyverket. Vi har også med oss representanter fra Digdir, NFU Norge og UIO, samt flere selskaper fra næringen. Ordstyrer på konferansen er Gry Nergård, forbrukerpolitisk direktør i Finans Norge.

Se detaljert program her!

 

Påmelding

Påmeldingen er nå åpen, og du er velkommen til å melde deg på. Konferansen arrangeres som en fysisk møteplass 1. september på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo. Frist for påmelding til konferansen er 26. august. Deltakeravgiften for konferansen inkl. lunsj er kr. 2700,-
(mva vil tilkomme på den delen av avgiften som utgjør lunsj)
Faktura vil bli sent ut 1. september.

 

Vi gjør deg oppmerksom på våre avbestillingsregler for dette arrangementet:

Ved avbestilling eller endring inntil 10 dager før arrangementsdato gis full refusjon minus et servicegebyr på kr 250 eks. mva., dersom endringen medfører hel eller delvis refusjon av innbetalt beløp. Etter dette tidspunktet er påmeldingen bindende. Det er også mulig å forandre navn på deltaker inntil 3 dager før arrangementsdato.

 

Er det noe du lurer på?

For spørsmål om påmelding og annet praktisk, vennligst ta kontakt med Marielle Arvesen på epost: marielle.arvesen@finansnorge.no

For andre spørsmål rundt arrangementet, vennligst send en e-post til eventavdelingen på e-post: event@finansnorge.no

 

Vel møtt!