Velkommen!

Gå til hovedinnhold
oktober

Boligkonferansen 2022

Tid: 18. oktober kl. 09.00 til 15.00
Sted: Hotel Bristol, Oslo samt digitalt
Pris: Fysisk billett kr. 2900,- Digital billett kr. 2300,-

Boligkonferansen er nå vel over for denne gang, og vi sier tusen takk til alle som bidro til et godt program og til alle som deltok! Vi ses i 2023!

Velkommen!

Finans Norge og Eiendom Norge ønsker deg hjertelig velkommen til den årlige Boligkonferansen som arrangeres den 18. oktober på Hotel Bristol i Oslo: Hva nå for Boligmarkedet?

Siden mars 2020 har boligprisene i Norge økt med over 20 prosent. Samtidig har det under pandemien vært stor omsetning i bolig- og fritidsmarkedet. På konferansen vil vi stille mange viktige spørsmål: hvor skal boligmarkedet nå, og vil den store omsetningen vedvare? hvordan blir statsbudsjettet for 2023, og hva betyr det for boligmarkedet? Årets spennende og høyaktuelle program er nå klart, og påmeldingen er åpen. Også i år kan du velge mellom å delta fysisk eller digitalt på arrangementet.

Les mer om programmet her!

Velkommen til årets Boligkonferanse!

Idar Kreutzer, adm. direktør i Finans Norge og Henning Lauridsen, adm. direktør i Eiendom Norge forteller om hvorfor du ikke bør gå glipp av årets Boligkonferanse!

Program

Vi er i mål med høstens nye og høyaktuelle program, og vi gleder oss til en interessant og spennende dag i oktober! Det skjer mye i boligmarkedet om dagen og på konferansen vil vi prøve å få svar på bl.a. disse viktige spørsmålene:

  • Skal styringsrenten så høyt som Norges Banks rentebane prognostiserer?
  • Klarer husholdningene å bære de økte rentekostnadene og strømprisene?
  • Hvordan blir befolkningsutviklingen?
  • Står vi foran et nordisk boligprisfall?
  • Blir det lettelser eller innstramminger i utlånsforskriften fra 1. januar 2023?

Les mer om temaene i årets program her:

KOMPLETT PROGRAM


Med oss i programmet har vi bl.a. finanstilsynsdirektør Morten Baltzersen, Finanstilsynet, seniorøkonom Sara Midtgaard, Handelsbanken, statssekretær Lars Erik Bartnes, Finansdepartementet, stipendiat Ane Margrethe Tømmerås, SSB, direktør for avdeling for pengepolitikk, Ole Christian Bech-Moen, Norges Bank, administrerende direktør Renate Sørestrand-Hansen, DNB Eiendom, administrerende direktør Idar Kreutzer, Finans Norge, administrerende direktør Henning Lauridsen, Eiendom Norge, og mange, mange flere.

Morten2.jpg


Påmelding og priser:

Påmeldingen er nå stengt, men du kan fortsatt melde deg på digital deltagelse. Send en e-post til event@finansnorge, så skal vi bistå deg med lenke og registrering. 

Vi gjør deg oppmerksom på at det er begrenset antall fysiske plasser på arrangementet, og vi anbefaler deg derfor til å være raskt ute med din påmelding. Frist på for påmelding er 16. oktober 2022.

Pris for fysisk deltakelse på konferansen ink. lunsj er kr 2 900,-
Pris for digital billett er kr. 2 300,-

NB. Mva vil tilkomme på servering.

 

Avbestillingsregler:

Ved avbestilling eller endring inntil 10 dager før arrangementsdato gis full refusjon minus et servicegebyr på kr 250 eks. mva., dersom endringen medfører hel eller delvis refusjon av innbetalt beløp. Etter dette tidspunktet er påmeldingen bindende. Det er også mulig å forandre navn på deltaker inntil 3 dager før arrangementsdato.

 

FAQ

Konferansen arrangeres på Hotel Bristol i Oslo den 18. oktober, fra kl.09.00 til 15.00. Du vil motta en personlig QR-kode via SMS på morgenen, som du kan vise frem ved registrering. Hvis du deltar digitalt, så vil en lenke til deltakelse via live-stream bli sendt ut til alle påmeldte dagen i forkant kl.15.00. Lenken er knyttet opp til din personlige påmelding og vil være passordbelagt.

Presentasjoner som er blitt godkjente for deling, vil dere finne igjen på arrangementets hjemmeside i etterkant. Opptak av konferansen vil ikke bli gjort tilgjengelig i etterkant, så fremt det ikke oppstår tekniske problemer underveis i sendingene.

 

Innsendelse av spørsmål underveis i sendingen for de av dere som deltar digitalt

Send gjerne inn spørsmål underveis i programmet. Dette gjør du enkelt gjennom meldingsfunksjonen som du finner på samme side som live-streamen. Vi vil gjøre vårt beste for å besvare spørsmålene som kommer inn, men vi kan dessverre ikke garantere at vi rekker å ta med alle. Spørsmålene dine vil ikke være synlige for noen andre enn arrangørene. Skriv gjerne hvem av foredragsholderne du retter spørsmålet ditt til.

NB. Meldingsfunksjonen er en enveis-kommunikasjonskanal og er kun ment til å sende inn spørsmål til møteleder. Hvis henvendelsen gjelder tekniske spørsmål, ber vi deg om å sende det til event@finansnorge.no

 

Boligkonferansen 2021

På boligkonferansen 2021 deltok nærmere 200 deltakere. Les mer om fjorårets program her.

Lurer du på noe?

For spørsmål rundt påmelding og annet praktisk, vennligst ta kontakt med eventavdelingen i Finans Norge v/Pia Litleskare på e-post: pia.litleskare@finansnorge.no

 

Vel møtt den 18. oktober!