Om arrangementet

Gå til hovedinnhold
april

Bærekraftkonferansen 2022

Tid: 27. april 2022
Sted: Finans Norge, Hansteens gate 2, Oslo, samt digitalt
Deltakerpris: Fysisk billett; Kr.1690 ekskl. mva.
                     Digital billett: Kr. 700 ekskl. mva.

Bærekraftkonferansen er nå vel overstått - tusen takk til alle som har bidratt til et bra program, og til alle som deltok!

 

Om arrangementet

Tap av natur og biologisk mangfold utgjør en stadig større trussel mot verdiskapning og finansiell stabilitet. For å sikre avkastning og investeringer må naturrisiko bli en del av finansforetakenes risikovurderinger og næringen må forstå naturrisiko på lik linje med andre risikoer. På Finans Norges Bærekraftkonferanse 2022 vil du få en innføring i naturrisiko i finans og hva finansforetakene kan gjøre i sitt arbeid. 

Les mer om programmet her!

Naturrisiko i finans

Finansnæringen har vært en av driverne for å øke forståelsen av klimarisiko i næringslivet og økonomien. Nå står naturrisiko for tur, og årets konferanse byr på innlegg fra ledere innen naturforskning og arbeidet med natur i næringslivet. I det praktiske arbeidet vil norske finansforetak fortelle hva de gjør i sitt arbeid for å løfte naturrisiko som en del av sine vurderinger i utlån og investeringer.

Den nye regjeringen sier i Hurdalplattformen at den skal gjennomføre en naturrisikoutredning av norsk økonomi, og representanter fra regjeringen kommer for å fortelle mer om arbeidet myndighetene gjør, og hvordan det offentlige og private kan jobbe sammen for å finne naturpositive løsninger. Vi får også besøk av opposisjonspolitikere som kommer med sine syn på hvordan det offentlige kan og bør jobbe med naturrisiko i økonomien.

Selv om naturrisiko er et relativt nytt begrep i finansnæringen og næringslivet, er det helt avgjørende at vi finner løsninger – på lik linje med klimakrisen og arbeidet for å stoppe klimaendringer. Professor Dag O. Hessen vil avrunde konferansen med et blikk mot fremtiden og mulige løsninger for å stoppe tap av natur, biologisk mangfold og økosystemer.

 

Velkommen hjem til oss!

Finans Norge ønsker velkommen til Bærekraftkonferansen 2022, som i år arrangeres som et hybridarrangement 27. april i Finans Norges lokaler i Hansteens gate 2 i Oslo. Målgruppen for konferansen er representanter fra finansnæringen, politikere og myndigheter, miljøbevegelsen, næringslivet og akademia.

 

Praktiske opplysninger

Årets Bærekraftkonferanse arrangeres i egne lokaler hos oss i Finans Norge, og vi ønsker deg hjertelig velkommen til vårt nye kurs- og konferansesenter i 6. etasje i Finansnæringens hus. Vi har kun et begrenset antall plasser, så vi anbefaler å være tidlig ute med din påmelding hvis du vil sikre deg en fysisk billett som også inkluderer lunsjservering. Arrangementet strømmes direkte fra våre lokaler denne dagen fra kl. 10.00 til 13.00. Lenke til deltakelse vil bli sendt ut til alle påmeldte dagen i forkant.

 

Påmelding og priser:

Fysisk billett: Kr. 1690,- ekskl. mva
(NB. denne kategorien er nå dessverre fulltegnet. Vi anbefaler at du melder deg på digital deltagelse, og hvis du ønsker å stå på en venteliste til fysisk billett, vennligst send en e-post til hanne.berntsen@finansnorge.no. Da får du beskjed hvis det kommer noen avbestillinger)

Digital billett: Kr. 700,- ekskl. mva. (Individuell påmelding)

Studenter: Gratis deltakelse ved fremvisning av studentbevis.
For påmelding, send en e-post med ditt navn, e-post og mobilnummer samt kopi av gyldig studentbevis til hanne.berntsen@finansnorge.no

NGO: Vi tilbyr en rabatt på 50 % av ord. pris for digital billett, Kr. 350,- ekskl. mva., til frivillige organisasjoner. For påmelding, send en e-post med ditt navn, e-post tilknyttet din organisasjon samt mobilnummer til hanne.berntsen@finansnorge.no

Påmeldingsfrist: 26. april.

 

Avbestillingsregler for dette arrangementet:

Ved avbestilling eller endring inntil 10 dager før arrangementsdato gis full refusjon minus et servicegebyr på kr 250 eks. mva., dersom endringen medfører hel eller delvis refusjon av innbetalt beløp. Etter dette tidspunktet er påmeldingen bindende. Det er også mulig å forandre navn på deltaker inntil 3 dager før arrangementsdato.

 

Har du ikke anledning til å delta på arrangementet den 27., men ønsker å se et opptak litt senere?

Meld deg på digitalt, så vil du gå tilgang til et opptak av konferansen som vil være tilgjengelig frem til og med 4. mai. Presentasjoner som er blitt godkjente for deling, vil dere finne igjen på arrangementets hjemmeside i etterkant.

 

Send gjerne inn spørsmål underveis

Send gjerne inn spørsmål underveis i programmet hvis du deltar digitalt. Dette gjør du enkelt gjennom meldingsfunksjonen som du finner på samme side som live-streamen. Vi vil gjøre vårt beste for å besvare spørsmålene som kommer inn, men vi kan dessverre ikke garantere at vi rekker å ta med alle. Spørsmålene dine vil ikke være synlige for noen andre enn arrangørene. Skriv gjerne hvem av foredragsholderne du retter spørsmålet ditt til.

NB. Meldingsfunksjonen er en enveis-kommunikasjonskanal og er kun ment til å sende inn spørsmål til møteleder/foredragsholdere. Hvis henvendelsen gjelder eks. tekniske spørsmål, ber vi deg om å sende det til event@finansnorge.no

 

Er det noe som du lurer på?

Har du spørsmål om påmelding eller annet praktisk, vennligst ta kontakt med Hanne Berntsen på e-post: hanne.berntsen@finansnorge.no

 

Hovedtemaet på Bærekraftkonferansen 2021 var det grønne skiftet, og de utfordringer og muligheter som ligger i denne omstillingen. Konferansen ble arrangert digitalt med over 300 deltakere. Les mer om programmet her.

 

Vi gleder oss til å møte deg på årets Bærekraftkonferanse!

 

Nye fine konferanselokaler

Vi gleder oss til endelig å kunne ta imot fysiske gjester i vårt nye kurs- og konferansesenter på toppen av Finansnæringens hus!