Velkommen!

Gå til hovedinnhold
januar

Webinar - Nye smarte penger endrer regulering, finans og næringsliv (digitalt)

Tid: 14. januar 2021 fra kl. 09.00 til 14.00
Sted: Digitalt

Deltakeravgift: 1990 kr.

 

Webinaret er nå vel over, tusen takk til alle som bidro til et godt program og til alle dere som deltok denne dagen! En lenke til presentasjoner som ble vist under arrangementet vil bli delt per epost med alle som var påmeldt. 

 

Webinar - Nye smarte penger endrer regulering, finans og næringsliv (digitalt)

Velkommen!

Er du klar for banktjenester uten banker, digitale sentralbankpenger og Facebooks nye planlagte kryptovaluta Diem? (tidligere Libra) Nye former for penger vil endre næringslivets forretningsmodeller og finansnæringen slik vi kjenner den i dag. I tillegg vil smarte penger og smarte kontrakter kreve nye former for regulering. Finans Norge og EY Tax & Law inviterer til spennende webinar 14. januar.

Les mer om programmet her!

Om programmet

 • Ord og uttrykk - Det grunnleggende om blokkjede, kryptovaluta og tokenøkonomien
  Vi gir deg en grunnleggende forståelse av hva blokkjeder, kryptovaluta og tokens er, og ser nærmere på noen myter og fakta, sammen med oppdaterte nøkkeltall fra markedet.
 • Digitale sentralbankpenger - Hvem, hva, hvorfor?
  Hva er egentlig digitale sentralbankpenger (DSP)? Hvordan fungerer de nye smarte pengene, smartkontrakter og hvordan vil det påvirke oss fremover?
 • Fremtidens banktjenester uten banker?
  En ny type desentralisert finans (DeFi) er i ferd med å vokse frem. Hør mer om teknologien og initiativene som vokser frem under radaren til de fleste av oss. Vil det fortsatt være behov for en mellommann som tillitsskaper?   
 • Ny regulering: Compliance, regnskap og skatt - Hva betyr dette for din bransje?
  Regulering av innovasjon har alltid vært en utfordring. Vi diskuterer hvordan dagens regelverk treffer det nye innovative landskapet, hvilke nye krav som er nært forestående og hvordan dette påvirker norske forhold.
 • Spørsmål og svar – Oppsummering av dagen
  Vi runder av dagen med ev. inkomne spørsmål fra deltakerne og en oppsummering fra foredragsholderne.


  NB: Vi tar forbehold for eventuelle endringer i programmet.

 

For mer detaljert program se her

Webinaret gjennomføres på norsk, men intervjuet med Julien Le Goc blir på engelsk. Presentasjonene som er blitt vist under arrangementet vil bli delt per epost med deltakere i etterkant. Det vil ikke bli gjort opptak av webinaret.

 

Vel møtt!