Foredragsholdere

Gå til hovedinnhold
januar

Webinar - Nye smarte penger endrer regulering, finans og næringsliv (digitalt)

Tid: 14. januar 2021 fra kl. 09.00 til 14.00
Sted: Digitalt

Deltakeravgift: 1990 kr.

 

Webinaret er nå vel over, tusen takk til alle som bidro til et godt program og til alle dere som deltok denne dagen! En lenke til presentasjoner som ble vist under arrangementet vil bli delt per epost med alle som var påmeldt. 

 

Webinar - Nye smarte penger endrer regulering, finans og næringsliv (digitalt)

Foredragsholdere

Foto: Julien Le Goc

Julien Le Goc

Director of Policy, Libra Association

Julien has a MSc in Finance from American University – Kogod School of Business. Before joining Libra as policy director, he worked in Federal Deposit insurance corporation (FDIC), KPMG, and CEB in London. At Libra, he help lead policy efforts, communication and stakeholder engagement.

Foto: Gjert Melsom

Gjert Melsom

Partner, EY Tax & Law

Gjert er advokat, ekspert på skatte- og avgiftsspørsmål og ansvarlig partner for blokkjedeteknologien i EY Tax & Law i Norge. Gjert har tidligere vært ansatt i Finansdepartementets skattelovavdeling i 10 år, og vært delegat til OECD-arbeidsgrupper innen internasjonale skatteavtaler og e-commerce. Gjert holder en rekke foredrag og foreleser på BI om temaet. Han har på vegne av EY Tax & Law vunnet flere internasjonale priser for å drive banebrytende og innovativt arbeid på blokkjedeområdet.

Foto: Lasse Meholm

Lasse Meholm

Senior Manager EY Tax & Law

Lasse er Senior Manager med ansvar for Digital Assets & DLT i EY Tax & Law i Norge. Før EY var Lasse "Head of Blockchain and DLT strategy" i DNB og før det igjen prosjektleder for digital modenhet i Nordea. Lasse har også en fortid som gründer av flere Fintech selskaper. Lasse er en av de meste brukte foredragsholdere i Norge med tema blockchain, DLT og nye former for digitale penger og han har skrevet boken "Kryptovaluta, bitcoin, ICO og blockchain" utgitt på Hegnar Media.

Foto: Magnus Jones

Magnus Jones

Senior Manager, EY Tax & Law

Magnus er nordisk blokkjede- og innovasjonsleder i EY Tax & Law. Magnus bistår norske og internasjonale selskaper, myndigheter og andre interessehavere over hele verden, og arbeider tett sammen med EY sitt Globale Blockchain utviklings-team. Han har holdt en rekke workshops og foredrag både i inn og utland, og er en ettertraktet internasjonal foredragsholder. Magnus har flere styreverv innen blokkjede, teknologi og innovasjon.

Foto: Ingvild Kågen

Ingvild Onshuus Kågen

Associate Partner, EY Tax & Law

Ingvild er advokat og ansvarlig for bank og finans sektoren i EY Tax & Law. Ingvild bistår norske og internasjonale foretak og selskaper med både forretningsjuridiske og regulatoriske spørsmål, med annet tilknyttet blockchain. Hun holder foredrag blant annet innen hvitvasking, personvern og selskapsrett. Ingvild er opptatt av mulighetsrommet teknologi gir for å redusere risiko og skape økt transparens.

Foto: Anthon Søegaard

Anthon Søegaard

Senior Manager, EY Tax & Law

Anthon er Senior Manager og ekspert på skattespørsmål. Anthon jobber med fokus på teknologi og bistår norske og internasjonale selskaper med spørsmål om skattemessig kvalifisering av desentraliserte strukturer og kryptovaluta. Anthon har vært ansatt i EY i 8 år.

Foto: Mads Ribe

Mads Ribe

Senior Manager, EY Tax & Law

Mads er advokat og arbeider mot TMT-sektoren med både nye og etablerte teknologiselskaper. Han har arbeidet med blokkjede-teknologi og finansregulatoriske spørsmål knyttet til kryptovaluta siden 2017 og har en Master of Business Administration (MBA) fra IE Madrid med fokus på bl.a. teknologi. Han arbeider også med LegalTech og Legal Managed Services (LMS) for å bedre interne prosesser i juridiske avdelinger og bruk av teknologi for økt kontroll og effektivitet.

Foto: Peder Østbye

Peder Østbye

Spesialrådgiver, Norges Bank

Peder Østbye er spesialrådgiver i enhet for finansiell infrastruktur i Norges Bank, der han blant annet vurderer betydningen av nye aktører og teknologi i enhetens arbeid med tilsyn og overvåkning. Peder er også involvert i bankens utredning av digitale sentralbankpenger, og har skrevet artikler om juridiske spørsmål ved kryptovalutaer. Før Peder ble ansatt i Norges Bank har han jobbet i konkurransemyndighetene og som advokat.

Foto: Tom Staavi

Tom Staavi

Informasjonsdirektør Finans Norge

Tom Staavi er informasjonsdirektør i Finans Norge. Staavi var sentral i utgivelsen av Dine Penger fra 1991 til 2013, og blant annet ansvarlig redaktør i magasinet i mange år. Fra 2013-2015 var han økonomikommentator i VG. Staavi er utdannet diplomøkonom fra BI.

Kontaktpersoner

Finans Norge arrangementer

Se alle arrangementer