Velkommen!

Gå til hovedinnhold
januar

Obligasjonskonferansen 2021 (digital)

Tid: 20. januar 2021 kl. 09.00 til 15.00
Sted: Digitalt

Deltakeravgift per person: 2900 kr.

 

Konferansen er nå vel over, tusen takk til alle som bidro til et godt program, og til alle som deltok denne dagen. Vi beklager at det oppsto noe nettverksproblemer underveis. Til følge av dette vil vi gi tilgang til opptaket av konferansen til alle deltakere i en periode. Mer informasjon vil bli sendt ut per e-post innen kort tid.

 

Obligasjonskonferansen 2021 (digital)

Velkommen!

Finans Norge inviterer til den årlige obligasjonskonferansen 20. januar. Konferansen vil denne gang være heldigital og ta for seg særlige aktuelle problemstillinger som er relevant for utstedere, investorer, analytikere, treasury, markets, tilretteleggere og andre med en interesse for obligasjonsmarkedet og bankenes gjeldsfinansiering. 

Les mer om programmet her!

Om programmet

Årets tema inkluderer norsk økonomi i lys av pandemien, arbeidet med bankpakken og MREL, nye standarder for bærekraft fra EU, boligmarked et i koronaens tid, ferdigstilt bransjeanbefaling på alternativ referanserente og det nye OMF-regelverket.

Se fullt program her

 

Praktisk gjennomføring

Obligasjonskonferansen vil i 2021 sendes direkte fra studio i Oslo. Lenke til live-streamen vil bli sendt ut dagen i forkant til alle deltakere. Lenken er personlig og skal ikke videresendes.

For eventuelle spørsmål rundt påmelding og annet praktisk, vennligst ta kontakt med kjersti.prestarhus@finansnorge.no

 

Vel møtt!