Foredragsholdere

Gå til hovedinnhold

Foredragsholdere

Foto: Henrik T. Lidman

Henrik Tveito Lidman

Leder Group Capital Management DNB

Henrik Lidman er leder for Group Capital Management og jobber i Group Treasury  i DNB. Han har arbeidet med risikostyring i DNB siden 2008. Han har videre erfaring fra Ernst & Young. Han har finansutdannelse fra Universitetet i Gøteborg.

Foto: Alexander Vik

Alexander Vik

Direktør for kompetansesenter kredittmodeller SpareBank1

Alexander Vik er direktør for kompetansesenter kredittmodeller SpareBank1. Vik har vært i SpareBank 1 siden 2012. Han er utdannet samfunnsøkonom fra Universitetet i Oslo og har tidligere jobbet i Norges Bank og Finansdepartementet. Han er leder av Finans Norges fagutvalg soliditet.

Foto: Unni Persson Moseby

Unni Persson Moseby

Tilsynsrådgiver Finanstilsynet

Unni Persson Moseby er tilsynsrådgiver i avdeling for bank og forsikring i Finanstilsynet. Hun har arbeidet i Finanstilsynet siden 2005. Hun har utdannelse som siviløkonom, revisor og finansanalytiker fra Norges Handelshøyskole.

Foto: Bente Haraldson Syre

Bente Haraldson Syre

Adm. banksjef Haugesund Sparebank

Bente Haraldson Syre har vært administrerende banksjef i Haugesund Sparebank siden 2016. Før det arbeidet hun som kredittsjef i banken. Bente har bakgrunn som statsautorisert revisor og kom til banken fra stillingen som partner i Deloitte AS, Haugesund. Hun har også en fortid som revisjonssjef i Haugaland kommunerevisjon.

Foto: Kjell Engen

Kjell Engen

Viseadministrerende direktør Sparebanken Øst

Kjell Engen er viseadministrerende direktør i Sparebanken Øst. Han har vært ansatt i banken siden 2003. Før det jobbet han 8 år i Finanstilsynet. Engen er utdannet siviløkonom.

Joakim Svingen. Foto.

Joakim Svingen

Bankanalytiker Arctic Securities

Joakim Svingen er bankanalytiker i Arctic Securities og har fulgt de børsnoterte norske bankene tett de siste årene. Han har tidligere jobbet i Norne Securities, Eika Gruppen, samt Ernst & Young. Han er siviløkonom/master fra NHH (2007) og er autorisert finansanalytiker (AFA).

Erik Johansen. Foto.

Erik Johansen

Direktør, bank og kapitalmarked, Finans Norge

Erik Johansen er direktør for bank og kapitalmarked i Finans Norge. Han er utdannet Cand oecon ved Universitetet i Oslo og har tatt sjefskurset ved Forsvarets Høyskole. Han har tidligere vært leder av økonomisk politisk avdeling i Sparebankforeningen og har også erfaring fra Nærings- og Handelsdepartementet og Finanstilsynet. 

Kontaktpersoner

  • Marielle Arvesen

    Prosjektleder

    23 28 42 96

    Send e-post

Finans Norge arrangementer

Se alle arrangementer