Velkommen!

Gå til hovedinnhold
oktober

Juskonferansen 2021

Tid: 21.-22. oktober kl. 10.00-14.00
Sted: Digitalt
Deltakeravgift: 3800 kr for hele konferansen

Juskonferansen 2021 er nå vel over. Tusen takk til alle som har bidratt til et godt program, og til alle som deltok!

 

Velkommen!

Velkommen til Finans Norges årlige Juskonferanse, som denne høsten arrangeres digitalt fra 21.-22. oktober.  Målgruppen er jurister, advokater, complianceansvarlige og andre som jobber med juridiske spørsmål innenfor bank- og forsikring i finansnæringen.

Les mer om programmet her!

Program

Et nytt og dagsaktuelt program er nå klart, og som vi gleder oss til å presentere for dere i oktober!

Endelig program finner du her!

 

Årets Juskonferanse blir digital

Da det fortsatt under planleggingsfasen av arrangementet var knyttet noe usikkerhet rundt gjennomføringen av fysiske arrangementer, valgte vi å legge til rette for et rent digitalt arrangement denne høsten. Med live-sending fra studio i Oslo over to dager; 21. og 22. oktober fra kl. 10.00 til 14.00, håper vi at mange vil ha anledning til å delta, og så gleder vi oss til å møte dere igjen fysisk i 2022.

 

Delta aktivt under arrangementet

Send gjerne inn spørsmål underveis i seminaret. Dette gjør du enkelt gjennom meldingsfunksjonen som du finner på samme side som live-streamen. Vi vil gjøre vårt beste for å besvare spørsmålene som kommer inn, men vi kan dessverre ikke garantere at vi rekker å ta med alle. Spørsmålene dine vil ikke være synlige for noen andre enn arrangørene. Skriv gjerne hvem av foredragsholderne du retter spørsmålet ditt til.

NB. Meldingsfunksjonen er en enveis-kommunikasjonskanal og er kun ment til å sende inn spørsmål til møteleder/foredragsholdere. Hvis henvendelsen gjelder eks. tekniske spørsmål, ber vi deg om å sende det til event@finansnorge.no

 

Praktisk gjennomføring

Webinaret sendes direkte fra studio i Oslo. Lenke til deltakelse via live-stream vil bli sendt ut til alle påmeldte dagen i forkant kl.15.00. Lenken er knyttet opp til din personlige påmelding og vil være passordbelagt.

Presentasjoner som er blitt godkjente for deling, vil dere finne igjen på arrangementets hjemmeside i etterkant. Et redigert opptak fra dagens sending vil dere finne igjen i etterkant av webinaret på samme side som dere så live-streamen. Dette vil være tilgjengelig frem til onsdag 27. oktober.

 

Kursbevis til registrering av etterutdanningstimer

Et kursbevis vil bli tilsendt til alle deltakere etter webinaret er over. Dette kan du bl.a. bruke til registrering av etterutdanningstimer ved advokatforeningen og Finanstilsynet.

https://www.advokatforeningen.no/kurs-og-etterutdanning/obligatorisk-etterutdanning/

https://www.finanstilsynet.no/nyhetsarkiv/rundskriv/2019/krav-til-etterutdanning-for-eiendomsmeglere/

 

Påmelding og priser:

Påmeldingen er åpen frem til påmeldingsfristen som er satt til den 20. oktober kl. 15.00. Hvis du ønsker å melde deg på i etterkant av dette, vennligst send en epost til: inger.lise.prebensen@finansnorge.no

Digital billett hele konferansen 21.-22. oktober: kr. 3800

Vi gjør deg oppmerksom på våre avbestillingsregler for dette arrangementet:

Ved avbestilling eller endring inntil 10 dager før arrangementsdato gis full refusjon minus et servicegebyr på kr 250 eks. mva., dersom endringen medfører hel eller delvis refusjon av innbetalt beløp. Etter dette tidspunktet er påmeldingen bindende. Det er også mulig å forandre navn på deltaker inntil 3 dager før arrangementsdato.

 

Vel møtt til Juskonferansen 2021!