Praktisk informasjon

Gå til hovedinnhold
november

Hvitvaskingskonferansen 2021

Tid: 16.-17. november 2021 kl. 10.00 til 15.15 (14.10)
Sted: Digitalt 
Deltakeravgift: 3900 kr

Hvitvaskingskonferansen 2021 er nå vel over! Tusen takk til alle som har bidratt til et spennende program, og til alle dere som deltok på konferansen!

Vi ses i november 2022!

Praktisk informasjon

FAQ

Konferansen sendes direkte fra Deichmansalen på Deichmanske hovedbibliotek i Bjørvika, Oslo den 16. og 17. november, fra kl.10.00 til 15.15 (Kl. 14.10 fredag) Lenke til deltakelse via live-stream vil bli sendt ut til alle påmeldte dagen i forkant kl.15.00. Lenken er knyttet opp til din personlige påmelding og vil være passordbelagt.

Presentasjoner som er blitt godkjente for deling, vil dere finne igjen på arrangementets hjemmeside i etterkant. Opptak av konferansen vil ikke bli gjort tilgjengelig i etterkant, så fremt det ikke oppstår tekniske problemer underveis i sendingene.

 

Innsendelse av spørsmål underveis i sendingen

Send gjerne inn spørsmål underveis i programmet. Dette gjør du enkelt gjennom meldingsfunksjonen som du finner på samme side som live-streamen. Vi vil gjøre vårt beste for å besvare spørsmålene som kommer inn, men vi kan dessverre ikke garantere at vi rekker å ta med alle. Spørsmålene dine vil ikke være synlige for noen andre enn arrangørene. Skriv gjerne hvem av foredragsholderne du retter spørsmålet ditt til.

NB. Meldingsfunksjonen er en enveis-kommunikasjonskanal og er kun ment til å sende inn spørsmål til møteleder. Hvis henvendelsen gjelder tekniske spørsmål, ber vi deg om å sende det til event@finansnorge.no

Påmelding

Påmeldingen til konferansen er åpen helt frem til onsdag 17. november kl. 10.00. Hvis du ønsker å melde deg på i etterkant av dette, vennligst send en epost til: hvitvasking@finansnorge.no

Deltakeravgift:

Digital billett hele konferansen (to dager) kr. 3900,-

Vi gjør deg oppmerksom på våre avbestillingsregler for dette arrangementet:

Ved avbestilling eller endring inntil 10 dager før arrangementsdato gis full refusjon minus et servicegebyr på kr 250 eks. mva., dersom endringen medfører hel eller delvis refusjon av innbetalt beløp. Etter dette tidspunktet er påmeldingen bindende. Det er også mulig å forandre navn på deltaker inntil 3 dager før arrangementsdato.

 

Kursbevis til registrering av etterutdanningstimer

Et kursbevis vil bli tilsendt til alle deltakere etter webinaret er over. Dette kan du bl.a. bruke til registrering av etterutdanningstimer ved advokatforeningen og Finanstilsynet.

https://www.advokatforeningen.no/kurs-og-etterutdanning/obligatorisk-etterutdanning/

https://www.finanstilsynet.no/nyhetsarkiv/rundskriv/2019/krav-til-etterutdanning-for-eiendomsmeglere/

https://www.finanstilsynet.no/nyhetsarkiv/rundskriv/2012/krav-til-etterutdanning-for-revisorer/

 

Har du spørsmål?

For spørsmål om påmelding og annet praktisk, vennligst ta kontakt med Hanne Berntsen på e-post: hvitvasking@finansnorge.no
Eller på telefon: 23 28 42 17

Øvrige spørsmål vedrørendet arrangementet kan rettes til Event & kurs ved prosjektleder Lillemor Döbel Bakke på e-post: lillemor.bakke@finansnorge.no

 

Live-sending fra Deichmansalen

Velkommen til live-sending fra Deichmansalen, selve hjertet av det nye hovedbiblioteket i Bjørvika.