Foredragsholdere

Gå til hovedinnhold
mai

Fagwebinar om den nye finansavtaleloven - dette må du vite

Tid: 20. mai kl. 10.00-12.15

Sted: Digitalt arrangement

Dette arrangementet er nå vel over, tusen takk til alle dere som deltok!

 

Gikk du glipp av webinaret?
Da kan du nå kjøpe deg tilgang til opptaket. Du melder deg på via påmeldingslenken på denne siden. Pris: 795 kr.

 

Fagwebinar om den nye finansavtaleloven - dette må du vite

Foredragsholdere

Foto: Victoria Egeli

Victoria Egeli

Juridisk seniorrådgiver i Finans Norge

Victoria har arbeidet som juridisk seniorrådgiver i Finans Norge siden 2019. Hun har en Master i rettsvitenskap fra Universitetet i Bergen, og jobber primært med pant, kreditt, kausjon, utlånsregulering og generell juridisk rådgivning. Hun er også utvalgssekretær for Dokumentutvalget.

Foto: Lise Ljungmann Haugen

Lise Ljungman Haugen

Fagdirektør og advokat i Finans Norge

Lise har vært ansatt i Finans Norges juridiske avdeling siden 2018 som fagdirektør og advokat. Hun er også leder av fagrådet «AFR og kreditt» i Finansnæringens Autorisasjonsordning. Haugen har tidligere bl.a. arbeidet i Justisdepartementets utlendingsavdeling, og som dommerfullmektig ved Søre Sunnmøre sorenskriverembete. Hun har også erfaring fra Kredittilsynet (senere Finanstilsynet) ved avdeling for bank og forsikringstilsyn, samt som hovedsekretær i Banklovkommisjonens sekretariat. Lise er engasjert av Gyldendal Rettsdata for å skrive kommentarer til forsikringsvirksomhetsloven og deler av finansforetaksloven.

Foto: Terje Larsen

Terje Larsen

Advokat Nordea Bank ABP

Terje har jobbet som advokat i Nordea Bank Abp (tidligere Christiania Bank og Kreditkasse) siden 1991. Han har vært medlem av Fagutvalg Kontrakt for innskudd og betalingsformidling i Finans Norge siden 2000 og leder av utvalget siden 2014. Terje har også deltatt i Finans Norges arbeidsgruppe ny finansavtalelov.

Knut Bjerve. Foto.

Knut Bjerve

Advokat DNB

Knut Bjerve har lang og bred erfaring som advokat i DNB-konsernet. I de senere årene har han arbeidet mye med spørsmål knyttet til kreditter til personer og bedrifter. Bjerve er utvalgsleder i Finans Norges fagutvalg dokument.

Foto: Nils Henrik Heen

Nils Henrik Heen

Juridisk direktør, Finans Norge

Nils Henrik Heen har arbeidet som advokat i Finans Norge siden 2015. I september 2019 tiltrådte han i stillingen som juridisk direktør i selskapet. Han har tidligere erfaring fra Forbrukerrådet og som dommerfullmektig ved Ringerike tingrett. Heen har en Master i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo. 

Kontaktpersoner

 • Inger Lise Prebensen

  Seniorkonsulent

  23 28 43 65

  Send e-post

 • Lillemor Katarina Döbel Bakke

  Senior prosjektleder Event & kurs

  23 28 42 64

  Send e-post

Finans Norge arrangementer

Se alle arrangementer