Foredragsholdere

Gå til hovedinnhold
oktober

Kapitalkravseminaret 2020

Tid: 29. oktober kl. 09.30 -14.30
Sted: Digitalt arrangement - live stream fra studio
Deltakerpris: 2900 kr.


Kapitalkravseminaret 2020 er nå vel over. Tusen takk til alle dere som bidro til et bra program, og til alle som deltok! 

Opptak av sendingen vil bli tilgjengeligjort i avtalt tidsperiode med alle deltakere. Dere vil motta en epost med lenke mandag morgen 2. november.

 

Foredragsholdere

Ann Viljugrein. Foto.

Ann Viljugrein

Avdelingsdirektør Finanstilsynet

Ann Viljugrein er avdelingsdirektør i Avdeling for bank- og forsikringstilsyn i Finanstilsynet. Viljugrein kom fra stillingen som nestleder i avdelingen. Hun ble ansatt i Finanstilsynet i 1995 i Seksjon for dokumentbasert tilsyn og analyser. Hun var ansatt i Norges Bank i perioden 1998-1999, og i Arbeids- og inkluderingsdepartementet fra 2004-2007. Fra 2007 har hun vært ansatt i Finanstilsynets Seksjon for soliditetsregulering. Viljugrein er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole.

Foto: Ole Einar Stokstad

Ole Einar Stokstad

Analysesjef kreditt i DNB Markets

Ole Einar Stokstad er analysesjef kreditt i DNB Markets. Spesialfeltet er bank, finans og obligasjonsmarkedet med norsk vinkling.

Foto: Henrik T. Lidman

Henrik Tveito Lidman

Leder Group Capital Management DNB

Henrik Lidman er leder for Group Capital Management og jobber i Group Treasury  i DNB. Han har arbeidet med risikostyring i DNB siden 2008. Han har videre erfaring fra Ernst & Young. Han har finansutdannelse fra Universitetet i Gøteborg.

Foto: Fridtjof Berents

Fridtjof Berents

Deputy CEO Arctic Securities

Fridtjof Berents har lang erfaring fra Arctic Securities. Han har tidligere arbeidet i Finansdepartementet (1998-2007). De siste årene arbeidet han med investeringsstrategi for Statens Pensjonsfond Utlandet. Han har også arbeidet i økonomiavdelingen og finansmarkedsavdelingen I Finansdepartementet. I finansmarkedsavdelingen arbeidet han i hovedsak med regulering av bank og forsikring. Berents er Cand oecon fra Universitetet i Oslo og har en MBA i finans fra NHH.

Foto: Alexander Vik

Alexander Vik

Leder for kompetansesenter kredittmodeller SpareBank1

Alexander Vik har vært i SpareBank 1 siden 2012. Han er utdannet samfunnsøkonom fra Universitetet i Oslo og har tidligere jobbet i Norges Bank og Finansdepartementet. Han er leder av Finans Norges fagutvalg soliditet.

Erik Johansen. Foto.

Erik Johansen

Direktør bank og kapitalmarked, Finans Norge

Erik Johansen er direktør for bank og kapitalmarked i Finans Norge. Han er utdannet Cand oecon ved Universitetet i Oslo og har tatt sjefskurset ved Forsvarets Høyskole. Han har tidligere vært leder av økonomisk politisk avdeling i Sparebankforeningen og har også erfaring fra Nærings- og Handelsdepartementet og Finanstilsynet. 

Kontaktpersoner

Finans Norge arrangementer

Se alle arrangementer