Velkommen!

Gå til hovedinnhold
oktober

Juskonferansen 2020

Tid: 22. oktober 2020, 11:00 - 23. oktober 2020, 14:00
Sted: Quality Hotell Expo, Snarøyveien 20, Fornebu  
          Eller digital deltakelse via live-stream

 

Juskonferansen 2020 er nå vel over, tusen takk til alle som deltok både fysisk og digitalt. Presentasjoner som ble vist under arrangementt finner dere under arkfanen presentasjoner. 

 

Velkommen!

Finans Norge inviterer 22.-23. oktober 2020 til den årlige Juskonferansen som i år arrangeres på Quality Hotell Expo på Fornebu.  Målgruppen er jurister, advokater, complianceansvarlige og andre som jobber med juridiske spørsmål i finansnæringen. Programmet er klart, og påmeldingen er åpnet. Denne høsten kan du velge mellom å delta fysisk eller med digital billett på arrangementet.

Les mer om programmet her!

Program

Et nytt og spennende program er nå ferdigstilt, og vi gleder oss til å presentere det for dere i oktober!

Les mer om årets program her!

Arrangementet går fra lunsj til lunsj med faglig program begge dager. På kvelden arrangeres en hyggelig uformell middag innenfor trygge rammer.

Registeringen åpner kl. 10.15 torsdag 22. For å unngå kødanning ber vi om at dere møter opp i god tid før konferansen starter kl. 11.00. Arrangementet avsluttes med en god lunsj fredag 23. kl. 13.00.

 

Fysisk eller digital deltakelse? Nå kan du velge!

Det å møte likesinnede med samme interesser/utfordringer og utveksle erfaringer, er en av de største nytteverdiene som møteplasser som dette gir deltakerne. Vi har derfor valgt å arrangere denne samlingen fysisk, men vi følger covid-19-situasjonen fortløpende og tilpasser arrangementet etter rådende forhold. Vi vil i samarbeid med Quality Hotell Expo tilrettelegge for bl.a følgende:

  • Økt kapasitet for håndhygiene, enten håndvask med såpe og vann eller desinfeksjonssprit
  • Forsterket renhold av kontaktpunkter, fellesarealer og toaletter
  • En begrensning på antall deltakere slik at god avstand kan tilrettelegges ihh til rådende smittevernråd i konferansesalen
  • Hotellets restaurant vil ivareta smittevernreglene og tilrettelegge for en trygg servering under pauser, lunsj og middag. Det vil under rådende omstendigheter ikke inviteres til aperitiff eller ettermingel i baren ifm. middagen.

Hvis du ikke har anledning til å delta fysisk på dette arrangementet, kan du nå også velge en digital billett å delta via en live-stream. Hvilken type billett du ønsker, velger du i påmeldingsskjemaet. Lenke til sendingen vil bli sendt ut dagen i forkant til alle påmeldte med digitale billetter.

Velkommen til årets Juskonferanse i oktober, enten du deltar fysisk eller digitalt!

 

Juskonferansen i 2019 ble arrangert på Voksenåsen Kultur og Konferansehotell, med over 100 deltakere. Les mer om arrangementet her.