Velkommen!

Gå til hovedinnhold
november

Hvitvaskingskonferansen 2020

Tid: 19. november kl. 10.00 til kl. 16.45
Sted: Live-stream fra studio på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport 
Deltakeravgift: 3900 kr.


Hvitvaskingskonferansen 2020 er nå vel over. Tusen takk til alle som bidro i programmet, og til alle dere som deltok! Presentasjoner som er godkjent for deling vil dere finne igjen under arkfanen presentasjoner.

 

Velkommen!

Velkommen til årets hvitvaskingskonferanse, som i år vil bli sendt direkte fra studio den 19. november på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport. Konferansen er et samarbeid mellom ØKOKRIM, Finanstilsynet og Finans Norge. Som følge av rådende situasjon med covid-19, vil høstens konferanse kun bli gjennomført digitalt. 

Les mer om årets arrangement her!

Hvitvaskingskonferansen 2020 - et rent digitalt arrangement

Årets Hvitvaskingskonferanse var opprinnelig planlagt som et fysisk arrangement 19-20. november, deretter var håpet at kunne gjennomføre konferansen som et hybrid-arrangement. Situasjonen når det gjelder Koronaviruset og myndighetspålagte smitteverntiltak har imidlertid medført flere usikkerhetsfaktorer i forhold til større arrangementer, og vi har derfor nå i samråd med våre medarrangører fra Finanstilsynet og Økokrim, besluttet å gjennomføre årets konferanse som et rent digitalt arrangement.  Med denne konferansen ønsker vi å nå ut til rapporteringspliktige, slik at vi sammen kan målrette og effektivisere vår innsats mot hvitvasking og terrorfinansiering bedre. 

Program

I samarbeid med ØKOKRIM og Finanstilsynet har vi nå ferdigstilt et nytt og spennende program som belyser aktuelle temaer, saker og problemstillinger knyttet til hvitvasking og terrorfinansiering. Konferansen skal bidra til å styrke etterlevelsen av hvitvaskingsregelverket.

Program Hvitvaskingskonferansen 2020


NB!
Vi gjør oppmerksom på at årets program kun vil gå på norsk.
Important! We point out that this year's program will only be in Norwegian.

 

Hvitvaskingskonferansen - en sosial møteplass

Sterke og verdifulle relasjoner bygges ved at folk kommer sammen på ordentlig, og det kan selv ikke de mest naturtro digitale møteplasser tilby. Det å møte likesinnede med samme interesser/utfordringer og utveksle erfaringer, er en av de største nytteverdiene som møteplasser som dette gir deltakerne. Denne høsten vil vi dessverre ikke kunne tilby våre deltakere denne muligheten til fysisk deltakelse grunnet korona-situasjonen, men vi håper at vi i 2021 vil kunne ses igjen til faglig utbytte og sosial nettverking.

 

For ev. spørsmål rundt arrangementet, send en e-post til: hvitvasking@finansnorge.no

 

Hvitvaskingskonferansen 2019

Fjorårets konferanse ble arrangert på Clarion Hotell & Congress Oslo Airport fra 19. til 20. november. Totalt var det 850 deltakere.

IMG_7670.jpg

 

Les mer om fjorårets program her

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport

Konferansehotellet ble kåret til Beste Storarena av HSMAI i 2015 og 2017. Et stilfullt og hyggelig hotell med de aller beste konferansefasiliteter, enkel logistikk og god mat og drikke.