Om konferansehotellet

Gå til hovedinnhold
november

Hvitvaskingskonferansen 2020

Tid: 19. november kl. 10.00 til kl. 16.45
Sted: Live-stream fra studio på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport 
Deltakeravgift: 3900 kr.


Hvitvaskingskonferansen 2020 er nå vel over. Tusen takk til alle som bidro i programmet, og til alle dere som deltok! Presentasjoner som er godkjent for deling vil dere finne igjen under arkfanen presentasjoner.

 

Om konferansehotellet

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport er Norges største konferansehotell og ligger kun åtte minutter med bil/buss fra Oslo Lufthavn Gardermoen, og 19 minutter med flytoget fra Oslo sentralbanestasjon. 

The Qube

Under Hvitvaskingskonferansen vil vi ha tilgang til en stor og moderne plenumssal på hotellets kongressenter, The Qube. Det store lokalet gir oss et godt grunnlag for å kunne tilpasse arrangementet i samsvar med gjeldende smittevernråd. Senteret åpnet dørene i 2014, og har en kapasitet på opptil 8000 konferansedeltakere. Da det legges stor vekt ved individuell tilrettelegging og trivsel, så oppleves kongressenteret til tross for størrelsen som både personlig og intim. 

Les mer om Clarion Hotel & Congress Oslo Gardermoen

The Qube

I den 17000m2 store kongresshallen med det aller siste av moderne teknisk utstyr og store variasjonsmuligheter mht. til inndeling og dekorasjon, er det kun fantasien som setter begrensningene.