Covid-19 og smittevern

Gå til hovedinnhold
november

Hvitvaskingskonferansen 2020

Tid: 19. november kl. 10.00 til kl. 16.45
Sted: Live-stream fra studio på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport 
Deltakeravgift: 3900 kr.


Hvitvaskingskonferansen 2020 er nå vel over. Tusen takk til alle som bidro i programmet, og til alle dere som deltok! Presentasjoner som er godkjent for deling vil dere finne igjen under arkfanen presentasjoner.

 

Covid-19 og smittevern

Tilpasninger av arrangementet og ivaretagelse av smittevernregler

Sterke og verdifulle relasjoner bygges ved at folk kommer sammen på ordentlig, og det kan selv ikke de mest naturtro digitale møteplasser tilby. Det å møte likesinnede med samme interesser/utfordringer og utveksle erfaringer, er en av de største nytteverdiene som møteplasser som dette gir deltakerne. Finans Norge tilbyr denne høsten digital deltakelse på de fleste av våre arrangementer, men når det gjelder arrangementer innenfor hvitvasking og økonomisk kriminalitet har regelen inntil nå vært at det kun tilbys fysisk deltakelse. Dette har å gjøre med at vi har med oss foredragsholdere og samarbeidspartnere fra tilsyn og departementer som i utgangspunktet ikke har i deres policy at de deltar på arrangementer som streames eller tas opp digitalt. Det er ofte sensitiv informasjon som deles, og dette ønsker vi ikke skal komme feil personer til nytte.

Situasjonen med korona har dog medført at det er blitt arrangert veldig få møteplasser innenfor dette viktige området og vi anser det som viktig å nå ut til rapporteringspliktige, slik at vi sammen kan målrette og effektivisere vår innsats mot hvitvasking og terrorfinansiering bedre. Vi gjør derfor et unntak denne høsten, og tilbyr muligheten for å også kunne delta digitalt. Innholdet i programmet vil bli tilpasset noe, men vi er trygge på at det vil ha en viktig nytteverdi for alle deltakere.  

Per d.d. tilsier smittevernreglene at inntil 200 kan delta fysisk på arrangementet, her er det først til mølla som gjelder ved påmelding. Vi følger covid-19-situasjonen fortløpende og tilpasser arrangementet i samsvar med de offentlige smittevernråd som til enhver tid gjelder. Vi vil i samarbeid med Clarion Hotell & Congress oslo Airport tilrettelegge for bl.a følgende:

  • Økt kapasitet for håndhygiene, enten håndvask med såpe og vann eller desinfeksjonssprit
  • Forsterket renhold av kontaktpunkter, fellesarealer og toaletter
  • En begrensning på antall deltakere slik at god avstand kan tilrettelegges ihh til rådende smittevernråd i konferansesalen
  • Hotellets restaurant vil ivareta smittevernreglene og tilrettelegge for en trygg servering under pauser og lunsj.

 

For ev. spørsmål rundt arrangementet, send en e-post til: hvitvasking@finansnorge.no