Velkommen!

Gå til hovedinnhold
mars

Finansnæringens dag 2020

Tid: 31. mars 2020 kl. 09.00 til 15.00
Sted: Clarion Hotel The Hub, Biskop Gunnerus gate 3, 0106 Oslo

Finansnæringens dag den 31. mars er avlyst.

I tråd med retningslinjer fra Folkehelseinstituttet er Finansnæringens dag 2020 på Clarion Hotel The Hub avlyst.  Vi beklager dette! Vi ønsker velkommen til neste års Finansnæringens dag, - 23. mars 2021.

Velkommen!

Finans Norge inviterer til sin store årskonferanse, Finansnæringens dag, 31. mars 2020. Konferansen arrangeres på Clarion Hotel The Hub. Tema for årets konferanse er En million nye jobber.
Norge trenger å skape rundt 25.000 nye jobber hvert år de neste 40 årene. Finansnæringens bidrag er allerede betydelige, mulighetene er store, men vi må gire opp ytterligere i tiden som kommer. Finansnæringens dag er møteplassen der vi ser nærmere på bakgrunnen for dette, vi drøfter ulike løsninger og stiller oss spørsmålet: Hva skal til for å lykkes fremover og hvem tar ansvaret?

Les mer om årets spennende program her!

Foto: @Kilian Munk

En million nye jobber

Vi er inne i en tid hvor verden omkring oss er i kraftig endring. Klimakrisen og fokus på grønne og bærekraftige løsninger tvinger oss til å tenke nytt og annerledes. De tradisjonelle jobbene forsvinner og nye muligheter skapes i et forrykende tempo. Store, nye teknologibaserte virksomheter som Google, Amazon og Apple vokser i rekordfart, og Alibaba har allerede en årsomsetning på nivå med kapitalen i Statens Pensjonsfond Utland (oljefondet). Handelskrigen mellom øst og vest tiltar, Europa trues av urolige tider og vår finansielle stabilitet utfordres. Er vi på vei inn i en ustyrlig verden eller er det håp for tillitsbasert samspill og brede løsninger også fremover? 

I Norge trenger vi anslagsvis 1 million nye jobber fram mot 2060 for å sikre det norske velferdsnivået. Det innebærer rundt 25.000 nye jobber hvert år de neste 40 årene. Finansnæringens bidrag er allerede betydelige, mulighetene er store, men vi må gire opp ytterligere i tiden som kommer.  På Finansnæringens dag, 31 mars 2020 ser vi på bakgrunnen for dette, vi drøfter ulike løsninger og stiller oss spørsmålet: Hva skal til for å lykkes fremover og hvem tar ansvaret?

 

Vel møtt!

Idar Kreutzer
Adm. direktør Finans Norge

Finanslunsj med Fåne og Staavi

Ikke gå glipp av Finanslunsj med Fåne og Staavi i pausene, med spennende  intervjuer og samtaler med foredragsholdere og samarbeidspartnere.