Velkommen!

Gå til hovedinnhold

Velkommen!

23. april inviterer Finans Norge til Fagseminar Jus – Forsikring. Målgruppen er jurister, advokater, complianceansvarlige og andre som jobber med juridiske spørsmål i forsikringsnæringen.

Les mer om arrangementet her!

Om programmet

Dette seminaret er en oppfølger av fjorårets Juskonferanse Forsikring som gikk over to dager på Voksenåsen. Etter innspill fra deltakerne har vi nå valgt å gjøre om denne konferansen til et heldagsseminar som arrangeres sentralt i Oslo, på Nasjonalteateret konferansesenter.

Programmet inneholder mange aktuelle temaer så som retts- og nemndspraksis, jus og digitalisering, bærekraft, person- og tingsskade samt hvitvasking og økonomisk kriminalitet.  Vi avrunder konferansen med et etikkforedrag. 

 

Praktisk Informasjon

Registeringen er åpen fra kl. 08.30. Konferansen starter kl. 09.00 og rundes av ca. kl. 16.00. Nasjonalteateret konferansesenter ligger kun 25 meter fra Nationaltheatret stasjon. Med enten tog, t-bane, trikk eller buss tar du deg enkelt til konferansesenteret.

Vennligst meld i fra i påmeldingsskjemaet om ev. allergier eller spesielle behov rundt matservering. Husk også å huke av for om du vil stå med på deltakerlisten for arrangementet, samt om du ønsker å få tilsendt deltakerbevis i etterkant av seminaret.

 

Priser og påmelding

Dagpakke inkl. lunsj kr: 3300,-

Avbestillingsregler

Ved avbestilling min.10 dager før arrangementsdato gis full refusjon. Deretter er det mulig å forandre navn på deltaker inntil 3 dager før arrangementsdato. Ved sykdom kreves legeattest for å få refundert deltakeravgift etter at avbestillingsfristen er gått ut.

 

Vel møtt!