Velkommen

Gå til hovedinnhold
april

Juskonferansen Forsikring 2019

Tid: 25. april kl.11:00 til 26. april kl.14:00

Sted: Voksenåsen kultur og konferansehotell, Ullveien 4, Oslo

 

Konferansen er nå vel gjennomført, tusen takk til alle dere som deltok!


En evaluering vil bli sendt ut i disse dager, og vi ber om at dere svarer på denne, slik at vi få tilbakemelding på hva dere syntes var bra og ikke under arrangementet. Presentasjonene fra konferansen er nå også lagt ut. 

Juskonferansen Forsikring 2019

Velkommen

Finans Norge inviterer 25.-26. april 2019 til Juskonferansen forsikring. Målgruppen er jurister, advokater, complianceansvarlige og andre som jobber med juridiske spørsmål i forsikringsnæringen.

Les mer om arrangementet her!

Om programmet

Finans Norge arrangerer årlig Juskonferanse for dere som arbeider som jurister, advokater og complianceansvarlige innenfor bank og finans.  I år utvider vi tilbudet ved å arrangere en egen Juskonferansen for dere som arbeider med juridiske spørsmål i forsikringsnæringen.

Programmet inneholder mange aktuelle temaer så som retts- og nemndspraksis, jus og digitalisering, bærekraft, person- og tingsskade samt hvitvasking og økonomisk kriminalitet. Det blir også en gjennomgang av IDD, ny forsikringsavtalelov, egen pensjonskonto og personvern. Vi avrunder konferansen med et etikkforedrag fra Jeppe Normann, partner i advokatfirmaet Normann og Bjørnsen AS. 

 

Praktisk Informasjon

Konferansen arrangeres på vakre Voksenåsen Hotell. Hotellet ligger på toppen av Holmenkollen og har en fantastisk utsikt over byen. Du tar deg enkelt hit enten med egen bil, 12 km unna Oslo sentrum, eller så kan du ta T-banen merket Frognerseteren nr 1 fra enten Oslo S, Nasjonalteateret eller Majorstuen stasjon. Voksenkollen T-banestasjon er lokalisert 700 meter fra hotellet. Det går også buss merket Frognerseteren fra Majorstuen stasjon som stopper 5 min unna hotellet. 

Registeringen er åpen fra kl. 10.15. Konferansen starter torsdag kl. 11.00 og rundes av ca. kl. 13.00 fredag, med påfølgende lunsj. Hotellets beliggenhet midt i Nordmarka tilbyr et myldre av turstier til fots eller på sykkel, og vi anbefaler dere å ta dere en tur ut i marka etter programmet er avsluttet torsdag eller fredag. Hotellet tilbyr også badstue, treningsrom og utendørs svømmebasseng.

Torsdag kveld inviterer vi til aperitiff i hotellets trivelige pianobarområde, etterfulgt av en uformell og hyggelig middag i hotellets restaurant.

Vi ser frem til å se dere på Voksenåsen i april!

 

Priser og påmelding

Hele konferansen inkl. middag og overnatting m/frokost kr. 7500,-
Hele konferansen inkl. middag (uten overnatting) kr. 6800,-
Konferanse 25.4. inkl. lunsj og middag kr. 3900,-
Dagpakke 25.4. inkl. lunsj kr. 3500,-
Dagpakke 26.4. inkl. lunsj kr. 3500,-
Tilknytningsdøgn 24.4-25.4 kr. 1290,-

 

Vi gjør dere oppmerksomme på våre avbestillingsregler for dette arrangementet:
Ved avbestilling min. 3 uker før arrangementsdato gis full refusjon. Deretter er det mulig å forandre navn på deltaker inntil 3 dager før arrangementsdato. Ved sykdom kreves legeattest for å få refundert deltakeravgift etter at avbestillingsfristen er gått ut.