Velkommen!

Gå til hovedinnhold

Velkommen!

Finans Norge inviterer 24.-25. oktober 2019 til den årlige Juskonferansen på Voksenåsen Hotell.  Målgruppen er jurister, advokater, complianceansvarlige og andre som jobber med juridiske spørsmål i finansnæringen.

Les mer om årets program her!

Program

Programmet for juskonferansen 2019 vil dekke aktuelle tema som økonomisk kriminalitet og hvitvasking, personvern, PSD2 og folkefinansiering. Tradisjon tro vil det også bli en gjennomgang av relevant retts- og nemndspraksis, samt aktuelle forbrukertema og praktiske problemstillinger, herunder blant annet ny arvelov. Det vil også bli gitt en innføring i aktuelle DSOP-prosjekter (digital samhandling offentlig og privat). Konferansen avsluttes med en time etikk, i år ved Robert Mood, president i Norges Røde Kors, og tidligere Generalløytnant i Forsvaret.  Han vant Fritt ord prisen i 2016 for sin uredde åpenhet som leder og ga ut en mye omtalt bok om lederes ansvar i fjor.

Mer detaljert program for årets konferanse kommer.


Etterutdanningstimer - advokatforeningen

Til de som ønsker å søke om godkjenning av etterutdanningstimer hos advokatforeningen, husk å huke av i påmeldingsskjemaet at du ønsker å få tilsendt bekreftelse på deltakelse på konferansen i etterkant.

Praktisk informasjon

Konferansen arrangeres i år på vakre Voksenåsen Hotell. Hotellet ligger på toppen av Holmenkollen og har en fantastisk utsikt over byen. Vi har reservert samtlige rom på hotellet til konferansen. Du tar deg enkelt hit enten med egen bil, 12 km unna Oslo sentrum, eller så kan du ta T-banen merket Frognerseteren nr 1 fra enten Oslo S, Nasjonalteateret eller Majorstuen stasjon. Voksenkollen T-banestasjon er lokalisert 700 meter fra hotellet. Det går også buss merket Frognerseteren fra Majorstuen stasjon som stopper 5 min unna hotellet.

Registeringen er åpen fra kl. 10.15. Konferansen starter kl. 11.00 og rundes av ca. kl. 13.00 fredag, med påfølgende lunsj. Hotellets beliggenhet midt i Nordmarka tilbyr et myldre av turstier til fots eller på sykkel, og vi anbefaler dere å ta dere en tur ut i marka etter programmet er avsluttet torsdag eller fredag. Hotellet tilbyr også badstue og treningsrom.

Torsdag kveld inviterer vi til aperitiff i hotellets trivelige pianobarområde, etterfulgt av en uformell og hyggelig middag i hotellets restaurant.

 

Priser og påmelding

Det har tidligere vært stor pågang til denne konferansen, og siden det er begrenset antall rom på hotellet og plasser i salen, anbefaler vi deg til å være tidlig ute med din påmelding.

Hele konferansen 24.-25. oktober inkl. middag og overnatting med frokost

Kr. 7.500,-

Hele konferansen 24.-25. oktober inkl. middag (uten overnatting)

Kr. 6.800,-

Konferanse 24.10 inkl. middag

Kr. 3.800,-

Konferanse med lunsj den 24.10

Kr. 3.300,-

Konferanse med lunsj den 25.10

Kr. 3.300,-

 

Vi gjør dere oppmerksomme på våre avbestillingsregler for dette arrangementet:
Ved avbestilling min. 3 uker før arrangementsdato gis full refusjon. Deretter er det mulig å forandre navn på deltaker inntil 3 dager før arrangementsdato. Ved sykdom kreves legeattest for å få refundert deltakeravgift etter at avbestillingsfristen er gått ut.

 

Vi ser frem til å se dere alle på Voksenåsen i oktober!

Etikk med Robert Mood

Robert Mood, president i Norges Røde Kors og tidligere Generalløytnant i Forsvaret kommer på Juskonferansen for å snakke om ledelse og ansvar.