Om programmet

Gå til hovedinnhold

Om programmet

Finans Norge inviterer 24.-25. oktober 2019 til den årlige Juskonferansen på Voksenåsen Hotell.  Målgruppen er jurister, advokater, complianceansvarlige og andre som jobber med juridiske spørsmål i finansnæringen.

Les mer om årets program her!

Program

Programmet for juskonferansen 2019 vil dekke aktuelle tema som økonomisk kriminalitet og hvitvasking, personvern, sustainable finance og folkefinansiering. Tradisjon tro vil det også bli en gjennomgang av relevant retts- og nemndspraksis, PSD2, samt aktuelle forbrukertema og praktiske problemstillinger, herunder blant annet ny arvelov. Det vil også bli gitt en innføring i aktuelle DSOP-prosjekter (digital samhandling offentlig og privat). Konferansen avsluttes med en time etikk, i år ved Robert Mood, president i Norges Røde Kors, og tidligere Generalløytnant i Forsvaret.  Han vant Fritt ord prisen i 2016 for sin uredde åpenhet som leder og ga ut en mye omtalt bok om lederes ansvar i fjor.

 

Detaljert program

 

I 2018 deltok 140 deltakere på Juskonferansen på Voksenåsen. Her kan du lese mer om arrangementet. 

 

Robert Mood

Gå ikke glipp av etikktimen fredag 25., i år med Robert Mood, president i Norges Røde Kors og tidligere Generalløytnant i Forsvaret.