Praktisk informasjon

Gå til hovedinnhold

Praktisk informasjon

FAQ

Konferansen arrangeres også i år på vakre Voksenåsen Hotell. Hotellet ligger på toppen av Holmenkollen og har en fantastisk utsikt over byen. Vi har reservert samtlige rom på hotellet til konferansen. Du tar deg enkelt hit enten med egen bil, 12 km unna Oslo sentrum, eller så kan du ta T-banen merket Frognerseteren nr 1 fra enten Oslo S, Nasjonalteateret eller Majorstuen stasjon. Voksenkollen T-banestasjon er lokalisert 700 meter fra hotellet. Det går også buss merket Frognerseteren fra Majorstuen stasjon som stopper 5 min unna hotellet.

Registeringen er åpen fra kl. 10.15. Konferansen starter kl. 11.00 og rundes av ca. kl. 13.00 fredag, med påfølgende lunsj. Innsjekk fra kl. 15.00, og utsjekk senste kl. 11.00. Vi anbefaler at dere sjekker ut før møtestart kl. 09.00 fredag. Bagasjerom finnes en trappe ned.

Hotellets beliggenhet midt i Nordmarka tilbyr et myldre av turstier til fots eller på sykkel, og vi anbefaler dere å ta dere en tur ut i marka etter programmet er avsluttet torsdag eller fredag. Hotellet tilbyr også badstue og treningsrom. Torsdag kveld inviterer vi til aperitiff i hotellets trivelige pianobarområde, etterfulgt av en uformell og hyggelig middag i hotellets restaurant.

 

Priser og påmelding

Det har tidligere vært stor pågang til denne konferansen, og siden det er begrenset antall rom på hotellet og plasser i salen, anbefaler vi deg til å være tidlig ute med din påmelding.

Hele konferansen 24.-25. oktober inkl. middag og overnatting med frokost
Kr. 7.500,-

Hele konferansen 24.-25. oktober inkl. middag (uten overnatting)
Kr. 6.800,-

Konferanse 24.10 inkl. middag
Kr. 3.800,-

Konferanse med lunsj den 24.10
Kr. 3.300,-

Konferanse med lunsj den 25.10
Kr. 3.300,-

 

Vi gjør dere oppmerksomme på våre avbestillingsregler for dette arrangementet:

Ved avbestilling min. 3 uker før arrangementsdato gis full refusjon. Deretter er det mulig å forandre navn på deltaker inntil 3 dager før arrangementsdato. Ved sykdom kreves legeattest for å få refundert deltakeravgift etter at avbestillingsfristen er gått ut.

 

Etterutdanningstimer - advokatforeningen

Til de av dere som ønsker å søke om godkjenning av etterutdanningstimer hos advokatforeningen - husk å huke av i påmeldingsskjemaet at du ønsker å få tilsendt bekreftelse på deltakelse på konferansen i etterkant.

 

Har du noen spørsmål?

For spørsmål om påmelding og annen praktisk informasjon, vennligst ta kontakt med Kjersti Prestårhus på epost: kjersti.prestarhus@finansnorge.no eller på tlf: 922 81 328

For spørsmål om faglig innhold i programmet, vennlisgt ta kontakt med Vegard Bjerke Øye på epost: vegard.oye.bjerke@finansnorge.no

 

Vi ser frem til å møte dere på Voksenåsen i oktober!