Praktisk informasjon

Gå til hovedinnhold

Praktisk informasjon

FAQ

Registering og kaffeservering åpner kl. 09.00 i foajeen på kongressenteret The Qube. Konferansen starter kl. 10.00 og rundes av kl. 13.00 onsdag, med påfølgende lunsj. Tirsdag kveld inviterer vi til aperitiff i foajeen kl. 19.30, etterfulgt av festmiddag og glitrende underholdning kl. 20.00 i konferansesalen. Untatt noen få bord som er reservert til våre samarbeidspartnere og foredragsholdere, så er det free seating. Benytt gjerne anledningen til å knytte nye kontakter og nettverk, og sett deg til bords sammen med nye spennende bekjentskaper, istedenfor de du arbeider sammen med til daglig. Kleskode på middagen er Dress.

Hvordan finne frem til kongressenteret:

Fra Oslo Lufthavn Gardermoen:

Shuttlebuss S44 som står ved holdeplass 40 tar deg fra Oslo Airport Gardermoen til hotellet på åtte minutter. Bussen går fra nedre plan, og koster kr. 70,- per vei/per person. 
NB. I visse tidsrom midt på dagen går bussen kun hver 1/2 time, så sjekk tidtabellen i god tid i forveien. For å unngå køer så anbefaler vi dere å bestille billetter i forveien via appen til VY. Velg fra Oslo Lufthavn buss, til Clarion Hotel & Congress Oslo Airport. Ved hjemreise finnes det også en billettautomat på Comfort Runway Hotell.


Tog fra Oslo:

Flytoget eller NSB til Oslo Lufthavn Gardermoen. Herfra videre med shuttlebuss 44 fra nedre plan, holdeplass nr 40.

 

Parkering

Parkeringsplasser finner dere rett utenfor hotellet. Parkeringen er gratis for konferansens deltakere under konferansen, og dere vil ikke trenge noe parkeringsbevis. Det finnes også noen elbil p-plasser tilgjengelig. 

 

Våre hoteller

Under konferansen har vi reservert rom på to hoteller som begge ligger vegg i vegg med kongressenteret The Qube, der konferansen skal foregå. Det er Clarion Hotell & Congress Oslo Airport samt Comfort Hotell Runway som begge holder en veldig god standard. I tillegg kan vi også tilby rom på nabohotellet Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West. Dette hotellet ligger kun 5 minutter gange fra konferansesenteret.

Vi åpner for påmelding til alle hotellene samtidig i påmeldingsskjemaet, og når det er fullt på det ene hotellet, må dere velge et av de andre. De av dere som ønsker tilknytningsdøgn fra mandag 18. til tirsdag 19. vil automatisk bli lagt til Clarion Hotell & Congress, og får beholde deres rom i hele perioden.
NB. Denne garantien gjelder kun hvis dere har booket hele oppholdet via Finans Norge, ikke direkte med hotellet.

For de som har fått tildelt rom på Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West, har vi ikke reservert noen tilknytningsdøgn. Hvis dette er ønskelig, må dere selv ta kontakt med hotellet og booke dette i privat regi. Husk å be om å få beholde samme rom i hele perioden.

Hvis dere ønsker å dele rom med noen, vennligst ta kontakt med oss på e-post: hvitvasking@finansnorge.no Det gis et avslag på 200 kr per person ved delt dobbeltrom.

 

Inn- og utsjekk

For de av dere som kommer tirsdag, vil hotellet organisere en felles innsjekk i foajeen på kongresshallen rett i etterkant av at dagens konferanseprogram er over, ca kl. 1645. NB. dette gjelder kun for de som bor på Clarion eller Runway. Radisson har egen direkte innsjekk på hotellet. Ev. bagasje kan dere levere i eget bagasjerom i kongresshallen til oppbevaring. Utsjekk onsdag er senest kl. 12.00. Også her kan dere levere bagasje til oppbevaring i kongresshallen. (Ubemannet)

Gratis Wifi

Hotellet tilbyr gratis trådløst internett. Velg nettverksnavnet Clarion Connect hvis du befinner deg i Quben eller på Clarion hotell. Hvis du er på Comfort Hotell heter nettverket: Comfort Hotel. Passord trengs ikke.


Kontantfritt hotell

For å kunne tilby sine gjester et sikrere opphold, minske risikoen for ran og kriminell virksomhet har Clarion Hotel & Congress Oslo Airport valgt å være et kontantfritt hotell. De tar imot alle vanlige betalings- og kredittkort.

 

Påmelding

Påmeldingen er nå stengt. (per 15.11.19)

NB! I påmeldingsskjemaet må dere velge både 1 konferansepakke, og 1 hotellalternativ med datoer. Dette gjelder også tilknytningsdøgn. Husk også å gi oss beskjed om ev. allergier og spesielle ønsker rundt kosthold eller annet viktig.

 

Priser og påmeldingsalternativer:

Konferansepakke 1 med middag og overnatting:
Inkluderer konferanseprogram tirsdag 19. og onsdag 20., 2* lunsj, Mat & mingel, festmiddag og overnatting med frokost. 
Kr. 7700,-                                                             

Konferansepakke 2 uten middag og overnatting: Inkluderer konferanseprogram tirsdag 19. og onsdag 20., 2* lunsj, Mat & mingel.
Kr. 6200,-                                                                      

Dagpakke dag 1: Inkluderer konferanseprogram tirsdag 19., lunsj og Mat & mingel. Kr. 3300,-                                                                      

Dagpakke dag 2: Inkluderer konferanseprogram onsdag 20., og lunsj.
Kr. 3100,-                                                                      

Festmiddag 19. november: Inkluderer 3-retters festmeny, drikkepakke og underholdning. Kr. 1300,-                                                                      

Tilknytningsdøgn: Inkluderer overnatting i enkeltrom fra mandag 18. til tirsdag 19. Kr. 1300,-                                                                      

 

Vi gjør dere oppmerksomme på våre avbestillingsregler for dette arrangementet:

Ved avbestilling min. 3 uker før arrangementsdato gis full refusjon. Deretter er det mulig å forandre navn på deltaker inntil 3 dager før arrangementsdato. Ved sykdom kreves legeattest for å få refundert deltakeravgift etter at avbestillingsfristen er gått ut.

 

Påmelding til parallelle sesjoner tirsdag 19.11

For at vi skal kunne legge til rette for nok antall stoler i hver sal på de parallelle sesjonene, ber vi dere om å melde dere på i forkant i påmeldingsskjemaet. Sesjonene dere kan velge mellom er følgende:

1. Tilsynspraksis hvitvasking banksektoren
     v/tilsynsrådgiver Irene Støback Johansen og Seniorrådgiver Heidi A. 
     Opsahl, Finanstilsynet

2. Hvitvasking i forsikring – tilsynspraksis og risiko 
     v/spesialrådgivere Geir David Johannessen og Morten Nilsen, 
     Finanstilsynet, samt Sven Arild Damslora, ØKOKRIM

3. US Sanctions Policy: recent developments on Iran, Russia and
    Venezuela and future expectations

     v/Tyler Nielsen, Head of Advisory – Sanctions at Nordea (US)

4. Reele rettighetshavere i praksis – konsekvenser av
    hvitvaskingsloven 2018 og Finanstilsynets   
     rundskriv.

     v/Arne Petter Omholt og Svein Parnas, T-Rank  

 

Etterutdanningstimer hos Advokatforeningen

Hvis du ønsker å søke om etterutdanningstimer hos advokatforeningen, kan du få tilsendt bekreftelse på din deltakelse på denne konferansen fra oss. Husk å huke av for dette i påmeldingsskjemaet.

 

Har dere spørsmål?

For spørsmål rundt påmelding og annet praktisk rundt konferansen, vennligst ta kontakt med Hanne Berntsen på e-post: hvitvasking@finansnorge.no eller på telefon: 23 28 42 17