Om konferansehotellet

Gå til hovedinnhold

Om konferansehotellet

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport er Norges største konferansehotell og ligger kun åtte minutter med bil/buss fra Oslo Lufthavn Gardermoen, og 19 minutter med flytoget fra Oslo sentralbanestasjon. Hotellet tilbyr over 400 lyse og moderne rom, og sammen med nabohotellet, Comfort Hotel Runway, tilbys det totalt 1400 sengeplasser.

The Qube

Under Hvitvaskingskonferansen vil vi ha tilgang til en stor og moderne plenumssal på hotellets kongressenter, The Qube. Senteret åpnet dørene i 2014, og har en kapasitet på opptil 8000 konferansedeltakere. Da det legges stor vekt ved individuell tilrettelegging og trivsel, så oppleves kongressenteret til tross for størrelsen som både personlig og intim. 

Hotellet har også et stort fokus på mat og serverer sunne og smakfulle retter. Etter en lang og spennende konferansedag er det muligheter for å ta i bruk hotellets relaxavdeling med badstuer, eller treningssenter. Det finnes også både sykkelsti og joggeruter utenfor hotellet.

 

Les mer om Clarion Hotel & Congress Oslo Gardermoen

The Qube

I den 17000m2 store kongresshallen med det aller siste av moderne teknisk utstyr og store variasjonsmuligheter mht. til inndeling og dekorasjon, er det kun fantasien som setter begrensningene.