Velkommen!

Gå til hovedinnhold
april

Finansnæringens dag 2019

2. april kl. 09.00 til 15.00 på Clarion Hotel The Hub, Biskop Gunnerusgate 3, Oslo.

 

Finansnæringens dag 2019 er nå vel over. Tusen takk til alle som bidro til at denne dagen ble fantastisk! Deltakere, foredragsholdere, sponsorer og ikke minst vår glimrende samarbeidspartner på eventsiden - Playroom. Vi gleder oss allerede til neste år!

 

Velkommen!

Finans Norge inviterer til sin store årskonferanse, Finansnæringens dag, 2. april 2019. Konferansen arrangeres i Oslo bys nye storstue, Clarion Hotel The Hub. Tema for årets konferanse er Det store kappløpet. Finansnæringens dag 2019 blir møteplassen hvor vi ser på hvordan kappløpet gjør seg utslag i den internasjonale kampen, kampen om hodene og kampen om pengene. Det er nå 900 påmeldte til konferansen, så vi anbefaler dere til å møte opp i god tid.

Les mer om årets spennende program her!

Det store kappløpet

Vi synes verden endrer seg raskt i dag. Men i morgen vil det gå enda litt raskere. Selv om vi synes utviklingen går raskt nå, er det sannsynlig at den aldri noensinne vil gå like sakte. 

Vi blir alle påvirket av kraften og hurtigheten i endringsdynamikken. Det vil endre verdenspolitikken og maktforholdene internasjonalt, det vil endre Norge og hvordan vi organiserer oss, og det vil endre hvilke krav som stilles til oss som finansnæring og som enkeltmennesker.

Derfor har vi kalt årets Finansnæringens dag for Det store kappløpet. Og derfor setter vi akkurat disse temaene på dagsordenen. Finansnæringens dag 2019 blir møteplassen hvor vi ser på hvordan kappløpet gjør seg utslag i den internasjonale kampen, kampen om hodene og kampen om pengene.

Med topp nasjonale og internasjonale innledere og debattanter, håper jeg vi skal lykkes med å gjøre oss alle litt klokere, litt mer kunnskapsrike og litt mer rustet til å delta i kappløpet.

 

Vel møtt!

Idar Kreutzer
Adm. direktør Finans Norge

Årets konferansier

Det er med stor glede vi ønsker Haddy N`jie velkommen tilbake som konferansier og ordstyrer på Finansnæringens dag!