Opptak og bilder

Gå til hovedinnhold
april

Finansnæringens dag 2019

2. april kl. 09.00 til 15.00 på Clarion Hotel The Hub, Biskop Gunnerusgate 3, Oslo.

 

Finansnæringens dag 2019 er nå vel over. Tusen takk til alle som bidro til at denne dagen ble fantastisk! Deltakere, foredragsholdere, sponsorer og ikke minst vår glimrende samarbeidspartner på eventsiden - Playroom. Vi gleder oss allerede til neste år!

 

Opptak og bilder

Sjekk ut ni ting vi tok med oss fra Finansnæringens dag. Skaff deg f.eks. global oversikt med Espen Barth Eide. Eller len deg tilbake og lytt til Janove og Haddy. Du kan også se en lite tilbakeblikk på alle høydepunktene.

 

  1. Dame Polly Courtice – direktør for programmet for bærekraftig ledelse ved Universitetet i Cambridge – skryter av finansnæringen. Vi kan bidra til å redde verden.

  2. Alt du trenger å vite om internasjonale maktforhold. Bruk 20 minutter på å få global oversikt med Espen Barth Eide.

  3. Slik blir framtidens læringsfabrikker. Rektorene ved de tre store universitetene var for første gang samlet på samme scene og fortalte hvilken arbeidskraft vi kan vente oss.

  4. Piano og flott stemme kan være utrolig vakkert. Janove og Haddy i duett.

  5. Hva mener amerikanerne om oss? Timoty Adams, leder for The Institute of International Finance.

  6. Fremtiden er sikret - det kommer til å gå bra med Norge. Det finner du ut om du lytter til de framtidige lederne, Ina Rangønes Libak og Mathilde Tybring Gjedde.

  7. De kommer til å jobbe i en annerledes finansnæring. Ungdommene som vant casekonkurransen synes nok at vi er litt treige.

  8. Hvordan skaper vi noe å leve av i framtida? Torbjørn Røe Isaksen og Idar Kreutzer diskuterer. Her er det mye innsikt.

  9. Det er lov å skryte av seg selv. Finanslunsj med Fåne og Staavi oppsummerer Finansnæringens dag 2019. 

  10. Et 3-minutters tilbakeblikk på alle høydepunktene på Finansnæringens dag

Bilder fra dagen

På Flickr finner du også en del bilder fra Finansnæringens dag. Alle foto: Kilian Munch.

Alle opptakene fra dagen

Under kan du velge å se akkurat det du ønsker å se eller gjenoppleve. Klikk på menyen øverst til venstre i spilleren for å velge.