Foredragsholdere

Gå til hovedinnhold
november

Finans Norge kapitalkravseminar 2019

Tid: 12. november 10.00 - 15.00
Sted: Thon Hotel Opera, Dronning Eufemias gate 4, Oslo
Deltakeravgift: 3100 kr

 

Seminaret er nå vel over, tusen takk til alle som deltok!

 

Finans Norge kapitalkravseminar 2019

Foredragsholdere

Foto: Eirik Christensen

Eirik N. Christensen

Leder Risikostyring - CRO, Sbanken ASA

Eirik Christensen har vært ansatt i Sbanken siden 2015 som leder for risikostyring. Han har tidligere vært leder for risikostyring i Sparebanken Vest. han har en doktorgrad i samfunnsøkonomi fra Universitetet i Bergen.

Anders Bruun-Olsen. Foto.

Anders Bruun-Olsen

CFO Santander Consumer Bank

Anders Bruun-Olsen er CFO i Santander Consumer Bank. Han har arbeidet i Santander siden 2011. Han har videre erfaring fra bl.a. Handelsbanken, Eksportfinans og DNB.

Joakim Svingen. Foto.

Joakim Svingen

Bankanalytiker Arctic Securities

Joakim Svingen er bankanalytiker i Arctic Securities og har fulgt de børsnoterte norske bankene tett de siste årene. Han har tidligere jobbet i Norne Securities, Eika Gruppen, samt Ernst & Young. Han er siviløkonom/master fra NHH (2007) og er autorisert finansanalytiker (AFA).

Roar Hoff.Foto.

Roar Hoff

Divisjonsdirektør i DNB

Roar Hoff er siden 2012 divisjonsdirektør med ansvar for DNB konsernets ICAAP og gjenopprettingsplan. Han er utdannet siviløkonom med Høyere Avdelings Eksamen i finans fra NHH og er autorisert finansanalytiker. Hoff har arbeidet i DNB fra 1989. Han startet som aksjeanalytiker på bank og forsikring og var i en periode også analysesjef for aksjer i DNB Fonds. I perioden 1997 -2000 fungerte han som rådgiver for konsernledelsen vedrørende oppkjøp og fusjoner samt rammevilkår. Siden ledet Hoff  Risikoanalyse konsern som blant annet utviklet DNBs modell for økonomisk kapital og de såkalte IRB-modellene for kreditt.

Ann Viljugrein. Foto.

Ann Viljugrein

Avdelingsdirektør Finanstilsynet

Ann Viljugrein er avdelingsdirektør i Avdeling for bank- og forsikringstilsyn i Finanstilsynet. Viljugrein kom fra stillingen som nestleder i avdelingen. Hun ble ansatt i Finanstilsynet i 1995 i Seksjon for dokumentbasert tilsyn og analyser. Hun var ansatt i Norges Bank i perioden 1998-1999, og i Arbeids- og inkluderingsdepartementet fra 2004-2007. Fra 2007 har hun vært ansatt i Finanstilsynets Seksjon for soliditetsregulering. Viljugrein er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole.

Erik Johansen.Foto.

Erik Johansen

Direktør for bank og kapitalmarked i Finans Norge

Erik er utdannet Cand oecon ved Universitetet i Oslo og har tatt sjefskurset ved Forsvarets Høyskole. Han har tidligere vært leder av økonomisk politisk avdeling i Sparebankforeningen og har også erfaring fra Nærings- og Handelsdepartementet og Finanstilsynet. 

Kontaktperson

  • Kjersti Prestårhus

    Seniorkonsulent

    23 28 43 40

    Send e-post

Finans Norge arrangementer

Se alle arrangementer