Foredragsholdere

Gå til hovedinnhold
november

Fagseminar om bankregnskap og regulatoriske emner

Tid: 5. november kl. 0900-1500
Sted: Clarion Hotel Oslo, Dronning Eufemias gate 15, Oslo

 

Seminaret er nå vel over, tusen takk til dere som deltok!

 

5. november inviterer Finans Norge til et nytt Fagseminar om bankregnskap og regulatoriske emner. Seminaret vil inneholde en oppdatering på relevante endringer i IFRS-regelverket, samt på de mest relevante regulatoriske emner. Seminaret er tilpasset mellomstore og små banker og målgruppen er regnskaps- og økonomimedarbeidere. Fagseminaret arrangeres på det splitter nye Clarion Hotel Oslo i Bjørvika.

 

Les mer om programmet her

 

Fagseminar om bankregnskap og regulatoriske emner

Foredragsholdere

Foto: Henrik Flygind

Henrik Bredholt Flygind

Partner PwC Norway

Henrik er partner i Financial Services i PwC’s Risk Advisory Services. Han er en av PwCs mest erfarne og kompetente rådgivere og internrevisorer innenfor bank/finans- området. Han er utdannet statsautorisert revisor og har jobbet til sammen 18 år med rådgivning, revisjon eller operativt i den finansielle sektoren. Henrik har kjernekompetanse på regulatoriske rammeverk, intern kontroll, risikostyring, compliance, corporate governance og internrevisjon innenfor bank, forsikring og kapitalforvaltning.

Sissel Krossøy. Foto.

Sissel Krossøy

Fagdirektør Bankenes Sikringsfond

Sissel Krossøy er fagdirektør i Bankenes sikringsfond. Før hun ble ansatt som fagdirektør i sikringsfondet i 2011, var hun ansatt som direktør i PwC. Sissel arbeidet i mange år primært med selskaper innenfor finansiell sektor. Krossøy er utdannet siviløkonom og statsautorisert revisor fra Norges Handelshøyskole i Bergen.

Erik Andersen. Foto.

Erik Andersen

Partner PwC Norway

Erik Andersen har 22 års erfaring fra revisjon av banker, forsikringsselskaper, eiendomsselskaper og børsnoterte foretak. Han er regnskapsfaglig rådgiver for noen av de største finansinstitusjonene i Norge. Erik har særlig kompetanse innenfor regnskapsføring av utlån og finansielle instrumenter.

Stig Lund. Foto.

Stig Lund

Partner PwC Norway

Stig Lund har over 22 års erfaring fra revisjon. Han har hovedsakelig kunder innenfor bransjene eiendom, bank, forsikring og forvaltning herunder børsnoterte selskaper. Ved siden av revisjon er Stig også rådgiver for flere børsnoterte selskap med fokus på IFRS.

Kontaktperson

  • Inger Lise Prebensen

    Seniorkonsulent

    23 28 43 65

    Send e-post

Finans Norge arrangementer

Se alle arrangementer