Velkommen!

Gå til hovedinnhold
oktober

Bærekraftkonferansen 2019

Tid: 17. oktober kl. 09.00 - 15.00
Sted: Scandic Hotell St. Olavs plass, Oslo - Edderkoppen Scene
Deltakerpris: 1950 kr

 

Bærekraftkonferansen 2019 er nå vel overstått, tusen takk til alle som deltok!

Velkommen!

Den norske finansnæringen lanserte sitt veikart for grønn konkurransekraft i 2018, som viser en felles retning for en samlet næring. Ett år senere er klima blitt en vesentlig del av samfunnsdebatten, og finansnæringen har for alvor befestet klimarisiko som et begrep. 

Les mer om årets spennende program her!

Næringslivet godt i gang med å lage nye klimavennlige løsninger, mens myndighetene er i gang med flere tiltak for et bedre klima. Norge har alle forutsetninger for å lykkes med å bli et lavutslippssamfunn i 2050. Vi har godt med ressurser, stabilitet og gode arbeidsplasser. 

Men gjør vi nok – og raskt nok? Og er vi på lag med de som dette betyr mest for - den neste generasjon? Dette og mange andre viktige spørsmål vil bli stilt når Finans Norge inviterer til bærekraftkonferansen 2019.

På lag med fremtiden

Finansnæringen har et stort ansvar for å investere, forsikre og finansiere fremtidens løsninger. På årets bærekraftkonferanse inviterer vi til en dag med eksempler på hvordan finansnæringen er en forutsetning for at Norge skal nå sine klimamål. Vi byr på inspirasjon fra en rekke gode foredragsholdere som vil dele «siste nytt» fra både inn- og utland, og vise oss den grønne oppsiden.

Samtidig vil vi by på debatt, og utfordre til å se hva som må gjøres for å komme videre. Finnes det en lønnsom kur for klima?
Det er et taktskifte på gang i finansnæringen, og dette taktskiftet er grønt!

Programmet er nå ferdig og påmeldingen er åpnet - vi gleder oss til å se deg på bærekraftkonferansen 2019!

Om Edderkoppen Scene

Bærekraftkonferansen arrangeres denne gangen på Scandic Hotell St. Olavs plass, og på den anerkjente Edderkoppen Scene. Hotellet ligger sentralt plassert i Oslo, kun 10 minutters spasertur fra Nationaltheatret og Flytoget.

Edderkoppen teater ble etablert av Leif Juster i 1942, og har en lang og spennende historie som revyteater og kulturformidler. Etter en omfattende renovering i 2016, fremstår Edderkoppen Scene i dag som en moderne møte- og eventarena med 345 sitteplasser. Tilstøtende pauseområde «Glasshallen» er stort og romslig, og her vil dere få anledning til å møte våre samarbeidspartnere under lunsjen og i pauser.

Registrering og kaffe åpner kl. 08.15, og konferansen starter kl. 09.00

Vel møtt!

Scandic St. Olavs og Edderkoppen Scene

En fin kombinasjon av hotell og kulturscene midt i sentrale Oslo.