Juskonferansen 2018

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon
oktober

Juskonferansen 2018

Tid: 25.-26. oktober Kl.10:30-14:00
Sted: Voksenåsen Kultur og Konferansehotell, Ullveien 4, Oslo

Konferanseprogram

Påmeldingen til konferansen er nå åpen.

Juskonferansen 2018

Finans Norge inviterer 25.-26. oktober 2018 til den årlige juskonferansen.  Målgruppen er jurister, advokater, complianceansvarlige og andre som jobber med juridiske spørsmål i finansnæringen.  

Program

Programmet for Juskonferansen 2018 dekker aktuelle temaer som jus og digitalisering, blockchain/kryptovaluta, hvitvasking, personvern og PSD2 og ny finansavtalelov. I tillegg dekker konferansen over temaer som retts- og nemndspraksis, forbrukerspørsmål og sparebankstiftelser. Konferansen inneholder også en time med etikk, i år ved Henrik Syse.

 

Praktisk informasjon

Konferansen arrangeres i år på vakre Voksenåsen Hotell. Hotellet ligger på toppen av Holmenkollen og har en fantastisk utsikt over byen. Vi har reservert samtlige rom på hotellet til konferansen. Du tar deg enkelt hit enten med egen bil, 12 km unna Oslo sentrum, eller så kan du ta T-banen merket Frognerseteren nr 1 fra enten Oslo S, Nasjonalteateret eller Majorstuen stasjon. Voksenkollen T-banestasjon er lokalisert 700 meter fra hotellet. Det går også buss merket Frognerseteren fra Majorstuen stasjon som stopper 5 min unna hotellet. 

Registeringen åpner kl. 10.30 torsdag, og konferansen starter kl. 11.00 og rundes av ca. kl. 13.00 fredag, med påfølgende lunsj. Hotellets beliggenhet midt i Nordmarka tilbyr et myldre av turstier til fots eller på sykkel, og vi anbefaler dere å ta dere en tur ut i marka etter programmet er avsluttet torsdag eller fredag. Hotellet tilbyr også badstue, treningsrom og utendørs svømmebasseng.

Torsdag kveld inviterer vi til aperitiff og lett underholdning i hotellets trivelige pianobarområde, etterfulgt av en uformell og hyggelig middag i hotellets restaurant.

Påmeldingen til arrangementet er nå åpnet, og vi ser frem til å se dere alle på Voksenåsen i Oktober.