Velkommen!

Gå til hovedinnhold

Velkommen!

Finans Norge inviterer 25.-26. oktober 2018 til den årlige juskonferansen.  Målgruppen er jurister, advokater, complianceansvarlige og andre som jobber med juridiske spørsmål i finansnæringen.  

Les mer om årets spennende konferanse her!

Program

Programmet for juskonferansen 2018 dekker aktuelle temaer som jus og digitalisering, blockchain/kryptovaluta, hvitvasking, personvern og PSD2 og ny finansavtalelov. I tillegg dekker konferansen over temaer som retts- og nemndspraksis, forbrukerspørsmål og sparebankstiftelser. Konferansen inneholder også en time med etikk, i år ved Henrik Syse.

 

 PROGRAM

 

Praktisk informasjon

Konferansen arrangeres i år på vakre Voksenåsen Hotell. Hotellet ligger på toppen av Holmenkollen og har en fantastisk utsikt over byen. Vi har reservert samtlige rom på hotellet til konferansen. Du tar deg enkelt hit enten med egen bil, 12 km unna Oslo sentrum, eller så kan du ta T-banen merket Frognerseteren nr 1 fra enten Oslo S, Nasjonalteateret eller Majorstuen stasjon. Voksenkollen T-banestasjon er lokalisert 700 meter fra hotellet. Det går også buss merket Frognerseteren fra Majorstuen stasjon som stopper 5 min unna hotellet. 

Registering og frokostservering er åpent fra kl. 10.15. Konferansen starter kl. 11.00 og rundes av ca. kl. 13.00 fredag, med påfølgende lunsj. Hotellets beliggenhet midt i Nordmarka tilbyr et myldre av turstier til fots eller på sykkel, og vi anbefaler dere å ta dere en tur ut i marka etter programmet er avsluttet torsdag eller fredag. Hotellet tilbyr også badstue, treningsrom og utendørs svømmebasseng.

Torsdag kveld inviterer vi til aperitiff og lett underholdning i hotellets trivelige pianobarområde, etterfulgt av en uformell og hyggelig middag i hotellets restaurant.

Vi ser frem til å se dere alle på Voksenåsen i Oktober.

 

Priser og påmelding

Påmeldingsfristen til konferansen er nå utløpt, men du har fortsatt mulighet til å melde deg på. Hotellet er helt fullt, men vi kan tilby dagpakker samt middag torsdag kveld. Ta kontakt med oss på epost: kjersti.prestarhus@finansnorge.no 

 • Hele konferansen 25.-26. oktober inkl. middag og overnatting med frokost
  Kr. 7.500,-
 • Hele konferansen 25.-26. oktober inkl. middag (uten overnatting)
  Kr. 6.800,-
 • Konferanse 25.10 inkl. middag
  Kr. 3.700,-
 • Konferanse med lunsj den 25.10
  Kr. 3.300,-
 • Konferanse med lunsj den 26.10
  Kr. 3.300,-
 • Tilknytningsdøgn onsdag til torsdag (ta kontakt med oss hvis dette er ønskelig)
  Kr. 1.290,-

 

Vi gjør dere oppmerksomme på våre avbestillingsregler for dette arrangementet:
Ved avbestilling min. 3 uker før arrangementsdato gis full refusjon. Deretter er det mulig å forandre navn på deltaker inntil 3 dager før arrangementsdato. Ved sykdom kreves legeattest for å få refundert deltakeravgift etter at avbestillingsfristen er gått ut.