Foredragsholdere

Gå til hovedinnhold Gå til navigasjon
oktober

Juskonferansen 2018

Tid: 25.-26. oktober Kl.10:30-14:00
Sted: Voksenåsen Kultur og Konferansehotell, Ullveien 4, Oslo

Konferanseprogram

Påmeldingen til konferansen er nå åpen.

Foredragsholdere

Evy Ann Hagen. Foto.

Evy Ann Hagen

Direktør Finans Norge

Evy Ann Hagen er direktør i finansjuridisk enhet i Finans Norge. Hun har jobbet i Finans Norge siden 2013 i bank- og kapitalmarkedsavdelingen. Evy Ann er advokat og har tidligere jobbet bl.a. i DNB og Finansklagenemnda. 

Henrik Syse

Henrik Syse

Filosof, forfatter og forsker

Henrik Syse har en Master of Arts-grad i politisk filosofi fra Boston College (1991) og en doktorgrad i etikk fra Universitetet i Oslo (1997). Han er seniorforsker i 50 % stilling ved PRIO (Institutt for fredsforskning) og professor i 20 % stilling ved Bjørknes Høyskole. Utover det er han frilanser og foreleser og holder foredrag mange forskjellige steder. Syse har også skrevet og redigert en rekke faglige og populærvitenskapelige bøker og artikler på engelsk og norsk om etikk, filosofi, religion og krig.

Magnus Jones

Magnus Jones

Tax Technologist at EY

Magnus Jones is a Tax Technologist at the law firm of EY. In addition to being Nordic lead for the Tax Technology & Transformation group within all service lines of EY, he is also leading the Norwegian Blockchain group.

Tom Staavi. Foto.

Tom Staavi

Informasjonsdirektør Finans Norge

Tom Staavi er informasjonsdirektør i Finans Norge. Staavi var sentral i utgivelsen av Dine Penger fra 1991 til 2013, og blant annet ansvarlig redaktør i magasinet i mange år. Fra 2013-2015 var han økonomikommentator i VG. Staavi er utdannet diplomøkonom fra BI. 

Trygve Bergsåker

Trygve Bergsåker

Professor dr. juris ved Universitetet i Oslo

Bergsåker leder Forbrukertvistutvalget og Finansklagenemnda Bank. Han har tidligere vært leder for Klagenemnda for eiendomsmeglingstjenester og avdelingen for personskader i Forsikringsskadenemnda. Han var videre medlem av Børsklagenemnden. Bergsåker er utdannet siviløkonom ved Norges Handelshøyskole, cand. jur ved Universitetet i Oslo, og han tok juridisk doktorgrad i 2008.

Gry Nergård

Gry Nergård

Forbrukerpolitisk direktør i Finans Norge

Nergård er utdannet jurist fra Universitetet i Oslo i 1991 og har jobbet som saksbehandler i Miljøverndepartementet. I 1992 begynte hun å jobbe i Forbrukerombudet og tre år senere ble hun utnevnt til nestleder her. I 2010 overtok hun lederjobben i Forbrukerombudet etter Bjørn Erik Thon. Da åremålet som forbrukerombud var omme i 2016, gikk Nergård til stillingen som direktør for forbrukerpolitiske saker i Finans Norge.

Hillevi Myhre

Hillevi Myhre

Partner i advokatfirmaet SANDS

Tidligere leder av Merchant Banking Law Norge i Nordea som er internjuristavdelingen til Nordeas Wholesale Bank divisjon inkl. Corporate & Investment Banking og Markets. Bred erfaring også fra selskapsrett og M&A, blant annet fra stilling som Advokat i Orkla ASA og før det flere år hos advokatfirmaet Thommessen i Oslo og Vinge i Stockholm.

Camilla Rieber Waldjac

Camilla Rieber Waldjac

Advokat, Nordea Bank Norge ASA

Camilla har lang erfaring som advokat ved Nordeas juridiske avdeling. De senere år har hun i all hovedsak bistått banken i dens AML og sanksjons arbeide. Hun har videre deltatt i flere utvalg i Finans Norge, og sitter for tiden i Fagutvalg for økonomisk kriminalitet og hvitvasking.

Daniel Næsse

Daniel Næsse

Advokat i PWC

Daniel Næsse har bakgrunn som advokat i verdipapirforetak og et advokatfirma, samt fra stilling som juridisk fagansvarlig for en seksjon i Forsvarets Logistikkorganisasjon. I tillegg har han 15 års erfaring fra finansbransjen som megler/rådgiver og leder.

Christine Ask Ottesen

Christine Ask Ottesen

Direktør for personvern i Advokatfirmaet PwC

Christine har over 15 års erfaring med etterlevelse av nasjonalt og internasjonalt personvernregelverk i offentlig og privat sektor, både fra et tilsyns- og kontrollperspektiv og gjennom implementering av nytt personvernregelverk i en stor offentlig etat. Hun har videre vært oppnevnt personvernombud etter personopplysningsloven og norsk Data Protection Officer for flere store internasjonale organisasjoner Norge er medlem av.

Tore Anstein Dobloug

Direktør i Sparebankstiftelsen Hedmark

Direktør i Sparebankstiftelsen Hedmark, tidligere finansdirektør i nåværende SpareBank1 Østlandet. Variert erfaring fra finans, doktorgrad i økonomisk geografi fra Universitetet i Lund. 

Foto: Kjersti Gjesdahl

Kjersti Aksnes Gjesdahl

Direktør for business resilience i Risk

Kjersti Aksnes Gjesdahl er direktør for business resilience i Risk. Hun har lang erfaring som advokat, med særlig fokus fra finansregulatoriske temaer, samt bred erfaring med rådgivning, management for hire-oppdrag samt ledelse innen finansiell sektor. Gjesdahl har jobbet 2 år i PwC, og deler sin erfaring som forretningsadvokat, som seniorrådgiver i Finanstilsynet og operativ erfaring fra roller som konsernadvokat, compliance-ansvarlig og CEO i verdipapirvirksomhet med sine kunder. Hun har en omfattende kjennskap til implementeringsprosjekter og virksomhetsstyring, risikostyring og compliancebehov.

Kontaktperson

  • Kjersti Prestårhus

    Seniorkonsulent

    23 28 43 40

    Send e-post