Velkommen!

Gå til hovedinnhold

Velkommen!

Årets hvitvaskingskonferanse går av stabelen andre uken i november på vakre Sundvolden Hotel i Buskerud. Konferansen er et samarbeid mellom ØKOKRIM, Finanstilsynet og Finans Norge.

Programmet er nå klart, og vi har åpnet for påmelding til konferansen. Vi håper på stor deltakelse og engasjement også i år, og vi ser frem til å se dere alle på Sundvolden i november.

Les mer om programmet her!

Årets program

Vi har som målsetting under konferansen å presentere aktuelle temaer, saker og problemstillinger som har betydning for finansforetakenes etterlevelse av hvitvaskingsloven. Flere av temaene er basert på innspill og forslag fra deltagere på fjorårets konferanse.

Vi har gleden av å informere om at Turid Grotmoll, styreleder i Finans Norge og administrerende direktør i SpareBank 1 Gruppen, vil åpne årets konferanse. Statssekretær i Justis- og beredskapsdepartementet Thor Kleppen Sættem vil åpne dag to med et foredrag om regjeringens innsats mot arbeidslivskriminalitet. Videre vil forfatter av boken «Svartmaling», Einar Haakaas, gi et innblikk i hvitvaskingsmoduser i Norge.

Nettverksbygging er også et viktig element i konferansen, og vi har lagt opp til et romslig program med god tid til kaffepauser, lunsj og ikke minst mingling. Etter at det faglige programmet er ferdig på dag 1, gjentar vi suksessen fra i fjor og inviterer til "smaksprøver fra grøftekanten". Hotellets dyktige kokker byr på kortreist mat og drikke fra lokale produsenter.

På kvelden inviterer hotellets kjøkkensjef Bent Borge Hansen og hans stab oss til festmiddag i storslagne Sundvolden Hall. Vi ser frem imot en hyggelig og underholdende aften.

Etter en god frokost starter programmet igjen fredag kl. 09.00. Kjell Grandhagen, tidligere sjef for Etterretningstjenesten, vil avrunde det faglige programmet med å sette fokus på det stadig mer krevende og uforutsigbare risikobildet Norge står overfor både nasjonalt og internasjonalt. Dagen avsluttes med lunsj kl. 13.00

For praktisk informasjon og priser, se her!

 

 Konferanseprogram 2018