Praktisk informasjon og priser

Gå til hovedinnhold

Praktisk informasjon og priser

Greit å vite - FAQ

Konferansen arrangeres fra torsdag 8. november til fredag 9. november på Sundvolden hotell. Vi åpner for registrering kl. 08.30, og konferanseprogrammet starter kl. 10.00.

Alle felles plenumssesjoner vil finne sted i den nye storsalen, «Sundvolden Hall». I tillegg vil vi benytte oss av to møterom til ifm. parallellsesjoner dag 1. Husk å melde deg på til sesjonene i påmeldingsskjemaet, slik at vi får reservert stort nok møterom til hver sesjon.

Nettverksbygging med smaksprøver og aperitiff vil også i år stå på agendaen på torsdag kveld, med påfølgende middag tilberedt av Sundvoldens eminente kok, Bent Borge Hansen. Kleskoden denne kvelden er jakke og bukse. Uformelt men gjerne pent. Hvis du har litt tid til overs under ditt opphold, anbefaler vi deg å gå en tur i de vakre omgivelsene i nærområdet. Hotellet tilbyr også eget spa- og treningssenter.

Les mer om hva hotellet har å tilby av aktiviteter og opplevelser her

 

Påmelding og hotell

Påmeldingen til denne konferansen er nå stengt. Vennligst ta kontakt med oss på e-post ved ev. spørsmål: kjersti.prestarhus@finansnorge.no

NB. Pågangen til denne konferansen har vært stor, og våre tre hoteller er nå dessverre fullbooket. Men vi har fortsatt god plass til deltakelse på dagpakker på konferansen og festmiddagen på kvelden. For privat innkvartering anbefaler vi  deg til å ta kontakt med Thon Hotell Sandvika. 

Hvis du ønsker å stå på venteliste till hotellrom på enten Sundvolden hotell, Scandic Hønefoss eller Hotell General, vennligst gi oss beskjed om dette her: hvitvasking@finansnorge.no

 

Vi gjør dere oppmerksomme på at det er begrenset antall rom på Sundvolden hotell, og at det derfor lønner seg å være tidlig ute med påmelding for å være garantert plass under konferansen. Når Sundvolden Hotel er fullt, ut i fra påmeldingstidspunkt, vil de som melder seg på etter dette, få tildelt rom på Scandic Hønefoss eller General Hotell. NB. Dette gjelder også de av dere som booker tilknytningsdøgn.
Det vil bli tilrettelagt for hyppig og fleksibel gratis transport mellom Sundvolden Hotel og de andre to hotellene på Hønefoss under hele konferansen. Som alternativ kan dere velge dagpakker torsdag og/eller fredag.

 

Konferansepakker og priser:

Konferansepakke 1: Inkluderer konferanseprogram torsdag 8. og fredag 9., 2* lunsj, mingelaktivitet, festmiddag og overnatting med frokost. Kr. 7400,-  (dette alternativet er dessverre ikke tilgjengelig lenger)

Konferansepakke 2: Inkluderer konferanseprogram torsdag 8. og fredag 9., 2* lunsj. Kr 5900,-

Dagpakke 1: Torsdag 8. inkl. konferanseprogram og lunsj. Kr. 3.100,-

Dagpakke 2: Fredag 9. inkl. konferanseprogram og lunsj. Kr. 2.800,-

Festmiddag: Torsdag kveld (for ikke-boende) Kr. 995,-

 

Avbestillingsregler
Ved avbestilling min. 3 uker før arrangementsdato gis full refusjon. Deretter er det mulig å forandre navn på deltaker inntil 3 dager før arrangementsdato. Ved sykdom kreves legeattest for å få refundert deltakeravgift etter at avbestillingsfristen er gått ut.

 

Har du behov for tilknytningsdøgn?
Alle som har behov for tilknytningsdøgn fra onsdag 7. til torsdag 8. november, vil bli plassert på Sundvolden hotell. Hvis du ønsker å beholde samme rom under konferansen, anbefaler vi dere å være tidlig ute med deres påmelding siden det er først til mølla prinsippet som gjelder ifh til rom.
Pris: 1300 kr.

 

Ønsker du å dele rom?
Hvis du ønsker å dele rom med noen, vennligst ta kontakt med oss. Dette gir en rabatt på 200 kr per person. Epost:  hvitvasking@finansnorge.no

 

Allergier og ev. spesielle behov
Husk å gi oss beskjed om ev. allergier eller spesielle behov ved påmelding. Ved spørsmål, ta kontakt med oss på epost: hvitvasking@finansnorge.no

 

Innsjekk/utsjekk og bagasjeoppbevaring
Ved ankomst torsdag morgen, samt ved utsjekk fredag kl. 10.00, er det tilrettelagt for bagasjeoppbevaring på hotellet. Innsjekk er garantert før kl. 15.00.  For de av dere som bor på Scandic Hønefoss – husk å ta med dere bagasjen når dere sjekker ut fredag.

 

Reisen til og fra Sundvolden hotell
Sundvolden Hotel ligger midt mellom Steinsfjorden og Tyrifjorden, 35 min. med bil fra Oslo sentrum. For å komme til hotellet kan du benytte deg av buss, tog eller egen bil. Fra Gardermoen kan dere ta Askeladden flybuss, som tar ca 1,5 time. For at de skal kunne tilby nok busskapasitet ifm konferansen, ber vi om at dere krysser av i påmeldingsskjemaet. Det er ingen bindende påmelding, kun en indikasjon på hvor mange som kan antas å benytte seg av dette tilbudet.