Foredragsholdere

Gå til hovedinnhold
november

Finans Norges kapitalkravseminar 2018

Tid: 22. november kl. 10.00-14.30
Sted: Oslo kongressenter, auditoriet, Youngs gate 21, Oslo

Registrering og kaffe fra kl. 09.30

Deltakeravgift: 2700 kr

Finans Norges kapitalkravseminar 2018

Foredragsholdere

Erik Johansen.Foto.

Erik Johansen

Direktør for bank og kapitalmarked i Finans Norge

Erik er utdannet Cand oecon ved Universitetet i Oslo og har tatt sjefskurset ved Forsvarets Høyskole. Han har tidligere vært leder av økonomisk politisk avdeling i Sparebankforeningen og har også erfaring fra Nærings- og Handelsdepartementet og Finanstilsynet. 

Ann Viljugrein. Foto.

Ann Viljugrein

avdelingsdirektør Finanstilsynet

Ann Viljugrein er avdelingsdirektør i Avdeling for bank- og forsikringstilsyn i Finanstilsynet. Viljugrein kom fra stillingen som nestleder i avdelingen. Hun ble ansatt i Finanstilsynet i 1995 i Seksjon for dokumentbasert tilsyn og analyser. Hun var ansatt i Norges Bank i perioden 1998-1999, og i Arbeids- og inkluderingsdepartementet fra 2004-2007. Fra 2007 har hun vært ansatt i Finanstilsynets Seksjon for soliditetsregulering. Viljugrein er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole.

Roar Hoff.Foto.

Roar Hoff

Divisjonsdirektør i DNB

Roar Hoff er siden 2012 divisjonsdirektør med ansvar for DNB konsernets ICAAP og gjenopprettingsplan. Han er utdannet siviløkonom med Høyere Avdelings Eksamen i finans fra NHH og er autorisert finansanalytiker. Hoff har arbeidet i DNB fra 1989. Han startet som aksjeanalytiker på bank og forsikring og var i en periode også analysesjef for aksjer i DNB Fonds. I perioden 1997 -2000 fungerte han som rådgiver for konsernledelsen vedrørende oppkjøp og fusjoner samt rammevilkår. Siden ledet Hoff  Risikoanalyse konsern som blant annet utviklet DNBs modell for økonomisk kapital og de såkalte IRB-modellene for kreditt.

Are Jansrud

Chief Compliance Officer, SpareBank 1 Østlandet

Are Jansrud er Chief Compliance Officer i SpareBank 1 Østlandet. Han arbeidet som analysesjef bank og kapitalmarkedet I Finans Norge fra 2016 til 2017. Han har tidligere vært partner og leder for Financial services i KPMG i 9 år, der han blant annet arbeidet med rådgivningstjenster til norske finansforetak på det regulatoriske området. Før han begynte i KPMG arbeidet han til sammen 18 år i SpareBank 1 Østlandet (den gangen Sparebanken Hedmark), blant annet som finanssjef og økonomisjef.

Foto: Joar J.

Joar Johnsen

Analysesjef Finans Norge

Joar Johnsen er analysesjef I Finans Norge. Han har i flere år hatt ulike stillinger i Fitch Ratings i London, bl.a. Director, Global Investor Realtions og Director, Covered Bond Rating Analyst. Før Fitch hadde han flere stillinger i SpareBank 1-systemet med fokus på risikostyring og likviditet/funding. Han er utdannet siviløkonom ved Norges Handelshøyskole.

Kontaktperson

  • Kjersti Prestårhus

    Seniorkonsulent

    23 28 43 40

    Send e-post

Finans Norge arrangementer

Se alle arrangementer