Velkommen!

Gå til hovedinnhold

Velkommen!

Finans Norge inviterer 1.-2. november til sin årlige betalingsformidlingskonferanse på Quality Hotel Expo, Fornebu.  Konferansen er en viktig møteplass for alle som er interessert i digitalisering og betalingsformidling. I  2017 deltok over 300 på konferansen.

Hør hva Eivind Gjemdal i Bits og Idar Kreutzer i Finans Norge sier om årets program.

 

Nasjonal betalingsformidling i en internasjonal verden

Digitalisering, fintech, internasjonalisering, mobilbetaling, betaling i varehandelen, strategi, PSD2, økonomisk kriminalitet og cybertrusselen er noen av de viktigste stikkordene under årets konferanse.

De norske og øvrige nordiske betalingsmarkedene er blant de mest avanserte og velfungerende i verden og leverer tjenester av høy kvalitet til enkeltpersoner og bedrifter i hele regionen. Samtidig ser vi nå at nye regulatoriske rammebetingelser implementeres på betalingsområdet. Dette stiller alle aktører overfor nye utfordringer. Mange systemer åpnes for nye aktører og vi ser at de globale giganter som Apple, Google, Facebook m.fl. også får sitt innpass i Norge og Norden. Hva vil dette ha for konsekvenser for oss?

Vi har invitert myndigheter, næringsliv og ikke minst noen av de fremste innenfor fagmiljøet til spennende og interessante innlegg og debatter under disse dagene. 

 

Les mer om konferanseprogrammet her!