Forelesere

Gå til hovedinnhold
november

Fagseminar – nytt om bankregnskap og IFRS

8. november 2017, 09.00 - 15.00. KS Agenda, Haakon VIIs gate 9, Oslo

Finans Norge inviterer til fagseminar med nyheter om bankregnskap og IFRS. Målgruppe er regnskaps- og økonomimedarbeidere i små og mellomstore banker. Kurset dekker nyheter både innenfor NGAAP og for IFRS. For IFRS er kurset tilpasset behovet for mindre og mellomstore IFRS-banker.

Pris

Pris: 2900 kroner

Kursprogram

Fagseminar – nytt om bankregnskap og IFRS

Forelesere

Sissel Krossøy. Foto.

Sissel Krossøy

Fagdirektør Bankenes Sikringsfond

Sissel Krossøy er fagdirektør i Bankenes sikringsfond. Før hun ble ansatt som fagdirektør i sikringsfondet i 2011, var hun ansatt som Director i PwC. Sissel arbeidet i mange år primært med selskaper innenfor finansiell sektor. Krossøy er utdannet siviløkonom og statsautorisert revisor fra Norges Handelshøyskole i Bergen.

Erik Andersen. Foto.

Erik Andersen

Partner PwC

Erik Andersen har 20 års erfaring fra revisjon av banker, forsikringsselskaper, eiendomsselskaper og børsnoterte foretak. Han er regnskapsfaglig rådgiver for noen av de største finansinstitusjonene i Norge. Erik har særlig kompetanse innenfor regnskapsføring av utlån og finansielle instrumenter.

Stig Lund. Foto.

Stig Lund

Partner PwC

Stig Lund har over 20 års erfaring fra revisjon. Han har hovedsakelig kunder innenfor bransjene eiendom, bank, forsikring og forvaltning herunder børsnoterte selskaper. Ved siden av revisjon er Stig også rådgiver for flere børsnoterte selskap med fokus på IFRS.

Are Jansrud

Analysesjef Finans Norge

Are Jansrud har vært analysesjef innenfor bank- og kapitalmarked i Finans Norge siden 2016. Han har tidligere vært partner og leder for Financial services i KPMG i 9 år, der han blant annet arbeidet med rådgivningstjenster til norske finansforetak på det regulatoriske området. Før han begynte i KPMG arbeidet han til sammen 18 år i Sparebanken Hedmark, blant annet som finanssjef og økonomisjef.

Kontaktperson

  • Marielle Arvesen

    Prosjektleder

    23 28 42 96

    Send e-post

Finans Norge arrangementer

Se alle arrangementer