Finansnæringens dag 2023

Gå til hovedinnhold

Finansnæringens dag 2023

Bilde collage fra Finansnæringens dag 2022
Photo by Killian Munch

Finansnæringens dag 2022 er nå vel over – tusen takk til alle som bidro til en innholdsrik og spennende dag, og til alle dere som deltok!  Vi gleder oss allerede nå til neste års konferanse som vil gå av stabelen 28. mars 2023 på Clarion Hotel The Hub. Sett gjerne av datoen allerede nå!

Finansnæringens dag 2023

Tid
28. mars 2023, 10:00 - 18:00
Sted
Clarion hotel The Hub i Oslo
Påmelding

Åpner senere.

Planleggingen av neste års konferanse har allerede startet!

Utover høsten vil vi oppdatere siden med spennende nyheter, temaer, foredragsholdere og annet rundt neste års konferanse. Vi takker for alle innspill og tilbakemeldinger vi mottok i evalueringen av årets konferanse. De vil vi etterstrebe å ta med oss i planleggingen av neste års arrangement.

Har du innspill til tema på neste års konferanse, eller ønsker du kanskje å være sponsor? ta kontakt med eventavdelingen på epost: event@finansnorge.no

Hadde du ikke mulighet til å delta på Finansnæringens dag 2022: Et skjebnefellesskap? Nå kan du se opptak fra konferansens hovedprogram.

Kamerabilde smalt.jpg

Mer enn noen gang trenger vi en samlet finansnæring for å møte utfordringene verden står overfor. På Finansnæringens dag 21. juni gikk vi i dybden på dette og satte søkelyset på vår rolle og mulighet til å bidra.

Opptak og presentasjoner som er godkjente for deling, er nå tilgjengelig på konferansens hjemmeside: Et skjebnefellesskap

Fortsatt god sommer!