Finansnæringens dag: Taktskifte 2023

Gå til hovedinnhold

Finansnæringens dag: Taktskifte 2023

Taktskifte 2023 Finansnæringens dag. Foto.

Velkommen til Finansnæringens dag 2023!

Vi står overfor store utfordringer. Den grønne omstillingen går for sakte, det er krig i Europa og næringslivet påstår de møter en næringsfiendtlig politikk. Utenlandske kritikere beskylder oss for å lukke øynene. Derfor skal Finansnæringens dag 2023 sette oss selv på tiltalebenken og finne ut hvor myndigheter, finansnæring og øvrig næringsliv må vise vilje til økt endring.

Men vi skal ikke bare peke på problemene. Vi skal finne løsningene og bli inspirert av de som går foran og representerer fremtiden. Vi er klare for et nasjonalt krafttak, hvor en sterk, fremtidsrettet og konkurransedyktig finansnæring er en viktig forutsetning for å lykkes.

Finansnæringens dag: Taktskifte 2023

Tid
28. mars 2023, 08:00 - 19:00
Sted
Clarion hotel The Hub i Oslo
Påmelding

For mer informasjon om årets spennende program, aktuelle foredragsholdere og påmelding, besøk konferansens hjemmeside: Taktskifte 2023

Til opplysning: Interessen for deltagelse på Finansnæringens dag 2023 har vært stor, og vi er nå fulltegnet på fysisk deltagelse på konferansen, men du er hjertelig velkommen til å melde deg på med digital deltagelse.

Meld deg på her!

Praktiske opplysninger

Finansnæringens dag arrangeres som et hybrid arrangement på Clarion Hotel The Hub i Oslo 28. mars 2023. Deltagelse er gratis og vi åpner for påmelding i midten av februar. Vi anbefaler at du er tidlig ute med din påmelding hvis du ønsker å delta fysisk, da det er et begrenset antall plasser i salen. Du kan også velge å delta digitalt. Opplysninger om hvordan du kan følge live-sendingen finner du på arrangementets hjemmeside.

Har du spørsmål?

For spørsmål om påmelding og andre praktiske ting, vennligst ta kontakt med oss på e-post: finans.dag@finansnorge.no

For andre spørsmål om arrangementet, vennligst ta kontakt med Lillemor Döbel Bakke, direktør event & kurs på e-post: event@finansnorge.no

Vi gleder oss til å møte deg på Finansnæringens dag 28. mars!