Bankregulatorisk fagseminar 2023

Gå til hovedinnhold

Bankregulatorisk fagseminar 2023

Mann i dress bruker mobiltelefon. Banksymboler  vises. Foto.
Foto: AdobeStock / ipopba

Det er fortsatt høy endringstakt innen nasjonal og internasjonal bankregulering. På Finans Norges bankregulatoriske fagseminar den 31. mai får du god oversikt over de mest sentrale utviklingstrekkene og sentrale endringer på regelverkssiden våren 2023. Seminaret søker å dekke nyheter og sentrale temaer som er relevant for både små og store banker, og vil være nyttig for både ansatte i bankene og eksterne konsulenter, rådgivere og advokater som arbeider med finansregulering.  

Bankregulatorisk fagseminar 2023

Tid
31. mai 2023, 10:00 - 16:00
Sted
Quality Hotel Expo, Fornebu
Påmelding

Vi åpner for påmelding i løpet av april.

Om programmet:

Et spennende og aktuelt program er i ferd med å ta form, og som vi gleder oss til å presentere i løpet av april. Påmeldingen vil åpne på samme tidspunkt, men sett gjerne av datoen i din kalender allerede nå.

Målgruppe:

Målgruppen er styremedlemmer og banksjefer i mindre og mellomstore banker, medarbeidere innenfor områder som økonomi/regnskap, risikostyring, compliance og internrevisjon i bankene, samt andre som interesserer seg for bankenes rammebetingelser.

En viktig møteplass!

I år møtes vi igjen på Quality Hotel Expo på Fornebu. Det populære konferansehotellet er lokalisert i grønne omgivelser, kun 10 minutter fra Oslo. Her vil vi legge til rette for et godt faglig program, samt fokusere på gode muligheter for nettverking med kolleger i bransjen i pauser og under lunsjen i restauranten Brasserie X.

Bankregulatorisk fagseminar 2022:

I fjor deltok ca. 130 deltakere på Bankregulatorisk fagseminar.
Les mer om fjorårets program her.

Har du spørsmål?

For spørsmål om påmelding eller annet praktisk, vennligst ta kontakt med Marielle Arvesen på e-post marielle.arvesen@finansnorge.no

For spørsmål om faglig innhold, vennligst ta kontakt med Carl Flock på e-post carl.flock@finansnorge.no

Vel møtt til fagseminar den 31. mai!