Kunstig intelligens i finansnæringen – Hva er det og hvordan brukes det?

Gå til hovedinnhold

Kunstig intelligens i finansnæringen – Hva er det og hvordan brukes det?

Den 1. juni 2022 inviterer Finans Norge i samarbeid med NCE Finance Innovation til årets mest spennende konferanse for deg som er interessert i, og nysgjerrig på AI-teknologi! Vi samles i Oslo, Bergen og Trondheim samtidig for å belyse dette temaet langs flere dimensjoner: forbrukere, etikk og tillit, robotrådgivere, hvitvasking og forsikringssvindel, og fremtidens finanstjenester.

Kunstig intelligens i Finansnæringen 2022

Kunstig intelligens i finansnæringen – Hva er det og hvordan brukes det?

Tid
1. juni 2022, 10:00 - 15:00
Sted
Oslo, Bergen og Trondheim samt digitalt
Påmelding

Åpner i januar

Om programmet

Kunstig intelligens spiller en stadig viktigere rolle i finansnæringen. Ytelsen til teknologien har forbedret seg drastisk, samtidig som virksomheter og institusjoner fortsetter satsingen på forskning og utvikling. Teknologiske fremskritt og kommersialisering utvider betydningen av kognitive teknologier for virksomheter, og stadig flere oppdager nye bruksområder for teknologiene.

Men hva er egentlig kunstig intelligens, og hvordan kan det brukes i finans? Hvilke muligheter gir robotrådgivning, og hvordan kan teknologien hjelpe oss med å lettere gjenkjenne og forhindre svindel? Har vi kontroll på den digitale etikken og hvilke konsekvenser den kan få? Og sist, men ikke minst, hva ser vi av trender og muligheter med kunstig intelligens innen finans i fremtiden?

Med oss denne dagen har vi mange kunnskapsrike aktører fra bl.a. teknologiselskaper, bank, forsikring og akademia. Mer informasjon om program og foredragsholdere vil bli presentert i januar, men sett gjerne av datoen allerede nå i din kalender!

 

Praktisk informasjon

Konferansen arrangeres på Quality Hotel Expo på Fornebu den 1. juni 2022. Arrangementet vil bli strømmet direkte til valgte lokasjoner i Bergen og Trondheim, der vi inviterer til en hyggelig dag med konferanse under egen ledelse, lunsj og mingel. I etterkant av arrangementet er du velkommen til å delta på vår "after work" i den byen som du har valgt å delta i. Vi har lagt opp til en uformell og sosial samling der du kan bli kjent med andre i bransjen, knytte kontakter og ellers bare nyte litt god mat og drikke.

 

Er det noe du lurer på?

Da kan du ta kontakt med oss i Event & kurs i Finans Norge på e-post: event@finansnorge.no

 

Vel møtt!