Juskonferansen 2022

Gå til hovedinnhold

Juskonferansen 2022

Mennesker som snakker sammen. Foto.
AdobeStock av Blue Planet Studio

Finans Norge inviterer 27.-28. oktober til den årlige Juskonferansen som i år arrangeres på Quality Hotell Expo på Fornebu.  Målgruppen er jurister, advokater, complianceansvarlige og andre som jobber med juridiske spørsmål i finansnæringen.

Juskonferansen 2022

Tid
27. oktober 2022, 11:30 - 28. oktober 2022, 14:00
Sted
Quality Hotell Expo, Snarøyveien 20, Fornebu
Påmelding

Åpner i september.

Om programmet

Et nytt og spennende program er i ferd med å ta form, og vi gleder oss til å presentere det for dere i oktober! På agendaen står bl.a. den nye finansavtaleloven, IDD, utlånsreguleringen, åpenhetsloven, Olga-svindel behandlet i Høyesterett, hvitvasking, retts- og nemndspraksis, endringer i aksjeloven § 8-10, samt etikk. Målsettingen er å gi deltakerne en oppdatering i hva som er nytt og endret i relevante regelverk, samt skape en god møteplass der deltakerne kan dele erfaringer og bygge nettverk.

Har du innspill til temaer i programmet? Send en e-post til event@finansnorge.no

Endelig kan vi møtes fysisk igjen!
Velkommen til Quality Hotel Expo på Fornebu 27.-28. oktober!
Konferansen går over to dager fra lunsj til lunsj, med faglig program begge dager samt en hyggelig uformell middag på kvelden. Det populære konferansehotellet er lokalisert i grønne omgivelser, kun 10 minutter fra Oslo. Påmeldingen vil åpne i september, men sett gjerne av datoene allerede nå!

Kursbevis til registrering av etterutdanningstimer

Et kursbevis vil bli tilsendt til alle deltakere etter seminaret er over. Dette kan du bl.a. bruke til registrering av etterutdanningstimer.

Har du spørsmål om arrangementet?
Da sender du en epost til: event@finansnorge.no

Juskonferansen 2021
I fjor ble Juskonferansen avholdt digitalt, med live-sending fra studio i Oslo over to dager; 21. og 22. oktober. Totalt deltok 120 deltakere. Les mer om fjorårets program her.

AdobeStock_326442632.jpeg

Vel møtt til Juskonferansen i oktober!