Hvitvaskingskonferansen 2021

Gå til hovedinnhold

Hvitvaskingskonferansen 2021

Velkommen til Hvitvaskingskonferansen 2021, som denne høsten vil bli arrangert 16.-17. november. Konferansen er et samarbeid mellom ØKOKRIM, Finanstilsynet og Finans Norge. Med denne konferansen ønsker vi å nå ut til rapporteringspliktige, slik at vi sammen kan målretta og effektivisere vår innsats mot hvitvasking og terrorfinansiering bedre.

Foto: Hvitvaskingskonferansen 2021

Hvitvaskingskonferansen 2021

Tid
16. november 2021, 10:00 - 17. november 2021, 14:00
Sted
TBA
Påmelding

Åpner i september

Sett av datoene

I fjor ble konferansen som følge av gjeldende smittevernregler arrangert rent digitalt med nærmere 700 deltakere. I år har vi et ønske om å kunne møtes fysisk til faglig utbytte og sosial nettverking, men dessverre er det fortsatt knyttet en del usikkerhet i forhold til gjennomføring av større fysiske arrangementer. Vi vil derfor avvente til over sommeren for å se hvilke anbefalinger som gjelder, før vi tar et endelig beslutt på konferansens format.

I mellomtiden er vi nå i gang med planleggingen av et nytt aktuelt og spennende program, som du ikke bør gå glipp av. Sett gjerne av datoene allerede nå i din kalender, så kommer vi nærmere tilbake i august med mer informasjon rundt arrangementet.

 

Riktig god sommer!