Fagwebinar personvernombud og personvernrådgivere - september 2021

Gå til hovedinnhold

Fagwebinar personvernombud og personvernrådgivere - september 2021

Finans Norge og Finans Norge Forsikringsdrift inviterer til nytt fagseminar for personvern 16.-17. september. Seminaret er rettet mot personvernombud og personvernrådgivere som arbeider med personvernproblemstillinger i finansnæringen, men kan også være relevant for de som jobber innen etterlevelse og kontroll.

Fagwebinar personvernombud og personvernrådgivere 2021

Fagwebinar personvernombud og personvernrådgivere - september 2021

Tid
16. september 2021, 10:00 - 17. september 2021, 14:00
Sted
Digitalt
Påmelding

Meld deg på her!

Deltakerpris: Kr. 1990/3600

Høstens personvernsamling blir digital

I mai ble seminaret som følge av gjeldende smittevernregler arrangert rent digitalt med nærmere 130 deltakere. Vi håpet på å kunne møtes fysisk til faglig utbytte og sosial nettverksbygging denne høsten, men dessverre er det fortsatt en del usikkerhet knyttet til gjennomføring av fysiske arrangementer. Vi har derfor valgt å gjennomføre også dette seminaret digitalt, med live-sending fra studio i Oslo over to dager; 16. og 17. september fra kl. 10.00 til 14.00. Vi håper med dette at mange vil ha anledning til å delta i september, og så gleder vi oss til å møte dere igjen fysisk i 2022.

 

Program

Et nytt og aktuelt program er i ferd med å ta form, og vil publisert i endelig form i august. Vi legger opp til en god sammensetning av representanter fra næringen, advokatfirmaer, Datatilsynet og øvrig offentlig virksomhet i tråd med tidligere praksis.

Av foredragsholdere som er bekreftet i programmet så langt er bl.a. Eva Jarbekk fra Schjødt advokatfirma, som vil gi oss en praktisk vinkling av siste status på Schrems II. Vi har også invitert jurist og professor ved UIO, Lee Andrew Bygrave, til å holde et innlegg om automatiserte avgjørelser, med utgangspunkt i personvernforordningen og nytt europeisk regelverk om kunstig intelligens. Datatilsynet vil gi oss siste nytt fra EDPB, og Nasjonal sikkerhetsmyndighet vil gi oss gode tips om behandling av personopplysninger i forbindelse med logging.

Videre kommer Katrine Blixrud innom, Senior Privacy Officer i Group Privacy Office i DNB, og medlem av Finans Norges fagutvalg for personvern, for å snakke om innholdet i informasjonsplikten. Vi har også gleden av å ha med oss bl.a. advokatfullmektig Wegard Kyoo Bergli fra advokatfirmaet Wikborg Rein, samt Lars Erik Fjørtoft, ansvarlig partner for PwCs enhet for IT RISK og fintech fagekspert. Med andre ord et variert og spennende program som du ikke bør gå glipp av. Påmeldingen til arrangementet er nå åpen, og du er velkommen til å melde deg på.

Andre temaer som ønskes belyst under seminaret kan sendes til: trine.nakkim@finansnorge.no eller Nils.Henrik.Heen@finansnorge.no

 

Delta aktivt under arrangementet

Send gjerne inn spørsmål underveis i seminaret. Dette gjør du enkelt gjennom å gå inn websiden SVAR.AS og logge inn med koden: D0S4Y3X5HT

NB! Siden er først aktiv fra kl. 10.00 den 16. september.

Vi vil gjøre vårt beste for å besvare spørsmålene som kommer inn, men vi kan dessverre ikke garantere at vi rekker å ta med alle. Spørsmålene dine vil ikke være synlige for noen andre enn arrangørene. Skriv gjerne hvem av foredragsholderne du retter spørsmålet ditt til.

 

Praktisk gjennomføring

Webinaret sendes direkte fra studio i Oslo. Lenke til live-streamen vil bli sendt ut dagen i forkant til alle deltakere. Lenken er personlig og skal ikke videresendes.

 

Kursbevis til registrering av etterutdanningstimer

Et kursbevis vil bli tilsendt til alle deltakere etter webinaret er over. Dette kan du bl.a. bruke til registrering av etterutdanningstimer ved advokatforeningen.

https://www.advokatforeningen.no/kurs-og-etterutdanning/obligatorisk-etterutdanning/

 

Deltakerpriser:

Digital billett enten 16. eller 17. september: Kr. 1990,-
Digital billett 16. og 17. september: Kr. 3 600,-

 

Lurer du på noe?

For spørsmål knyttet til påmelding og annet praktisk, vennligst ta kontakt med Inger Lise Prebensen på e-post: Inger.lise.prebensen@finansnorge.no

For andre spørsmål om arrangementet, vennligst ta kontakt med eventavdelingen ved Lillemor Döbel Bakke på e-post: lillemor.bakke@finansnorge.no

 

Vel møtt til digital samling i september!