Fagseminar personvernombud og personvernrådgivere - april 2021

Gå til hovedinnhold

Fagseminar personvernombud og personvernrådgivere - april 2021

Finans Norge og Finans Norge Forsikringsdrift inviterer til ett nytt fagseminar og nettverkssamling på Holmen Fjordhotell 22.-23. april. Seminaret er rettet mot personvernombud og personvernrådgivere som arbeider med personvernproblemstillinger i finansnæringen, men kan også være relevant for de som jobber innen etterlevelse og kontroll. 

Foto: Fagseminar personvern 2021

Fagseminar personvernombud og personvernrådgivere - april 2021

Tid
22. april 2021, 11:30 - 23. april 2021, 14:00
Sted
Holmen Fjordhotell, Slemmestadveien 64, Nesbru
Påmelding

Meld deg på her!

NB! Nytt tidspunkt grunnet korona restriksjoner. Vi ønsker velkommen til nettverkssamling 22.-23. april 2021. Mer informasjon vil bli sendt ut per e-post til allerede påmeldte samt alle inviterte.

Nye datoer for arrangementet

Situasjonen når det gjelder Koronaviruset og myndighetspålagte smittevernstiltak medfører usikkerhetsfaktorer ifh til fysiske arrangementer, og vi har derfor valgt å utsette denne samlingen til april. Vi håper at de nye datoene vil passe også for dere som var meldt på datoene i januar, hvis ikke står dere fritt til å melde dere av kostnadsfritt. Siden dette er en nettverkssamling der vi ønsker at folk skal møtes fysisk for å utveksle erfaringer og bygge relasjoner, vil den ikke bli streamet.

Om programmet

Et nytt aktuelt program er under utarbeidelse og vil bli publisert i endelig form i februar. Foredragsholdere vil selvsagt bli nærmere presentert, men vi legger opp til en sammensetning av representanter fra næringen, advokater, folk fra Datatilsynet og øvrig offentlig virksomhet i tråd med tidligere praksis.

Programmet slik det foreligger består av innlegg knyttet til temaene:

 
- ePrivacy
- Hvitvasking og personvern 
- Praktisk etterlevelse av Schrems II 
- Innebygget personvern – veileder fra Datatilsynet 
- Innebygget personvern – fra et teknisk-juridisk ståsted 
- Personvernombudsrollen 
- Rettslig forpliktelse som behandlingsgrunnlag 
- Digitalt grenseforsvar 
- Markedsføring vs. Personvern 
- Kontrolltiltak i arbeidslivet vs. Forpliktelser etter EU-regelverk 
 
Vi tar forbehold for eventuelle endringer i temaene.

 

Fagseminaret er en oppfølger av personvernsamlingene som ble arrangert i 2020 på Holmen Fjordhotell. Også dette seminaret vil i stor grad vektlegge nettverksbygging og gi anledning til å diskutere felles utfordringer og felles problemstillinger med kollegaer fra andre virksomheter. Arrangementet går fra lunsj til lunsj med faglig program begge dager samt en hyggelig uformell middag innenfor trygge rammer på kvelden. 

En fysisk møteplass

Sterke og verdifulle relasjoner bygges ved at folk kommer sammen på ordentlig, og det kan selv ikke de mest naturtro digitale møteplasser tilby. Det å møte likesinnede med samme interesser/utfordringer og utveksle erfaringer, er en av de største nytteverdiene som møteplasser som dette gir. Vi har derfor valgt å arrangere denne samlingen fysisk, men vi følger covid-19-situasjonen fortløpende og tilpasser arrangementet etter rådende forhold. Vi vil i samarbeid med Holmen Fjordhotell tilrettelegge for bl.a følgende.:

  • Økt kapasitet for håndhygiene, enten håndvask med såpe og vann eller desinfeksjonssprit
  • Forsterket renhold av kontaktpunkter, fellesarealer og toaletter
  • En begrensning på antall deltakere slik at god avstand kan tilrettelegges ihh til rådende smittevernråd i konferansesalen og andre steder på hotellet
  • Hotellets restaurant vil ivareta smittevernreglene og tilrettelegge for en trygg servering under kaffepauser, lunsj og middag. Under rådende omstendigheter inviteres det ikke til aperitiff eller ettermingel i baren ifm middagen. 

 

Temaer som ønskes belyst under seminaret kan sendes til: anne-marie.ostgaard@finansnorge.no eller Nils.Henrik.Heen@finansnorge.no

 

Deltakerpriser:

Konferansepakke 1: Hele konferansen inkl. middag og overnatting 26.-27. januar: Kr: 5700,-*
Konferansepakke 2: Hele konferansen 26.-27. januar inkl. middag 26. (uten overnatting):  Kr. 5000,- *
Dagpakke 26. januar inkl. lunsj: kr. 2700,-
Dagpakke 27. januar inkl. lunsj: kr. 2700,-
Konferansemiddag ikke boende 26. januar: Kr. 995,-*

*NB. På de pakkene som inneholder middag vil det tilkomme 15 % mva på middag (995 kr)

Holmen Fjordhotell ligge idyllisk til i vannkanten på Nesbru i Asker, med flotte utearaler og brygge, kun 18 km fra Oslo. 

 

For ev. spørsmål om arrangementet, vennligst ta kontakt med eventavdelingen ved Lillemor Döbel Bakke på e-post: lillemor.bakke@finansnorge.no

For spørsmål knyttet til påmelding og annet praktisk, vennligst ta kontakt med Inger Lise Prebensen på e-post: Inger.lise.prebensen@finansnorge.no

 

Vi gleder oss til å se deg i april!

 

Til de som ønsker å søke om godkjenning av etterutdanning for advokater, vil bekreftelse på deltakelse på seminaret sendes ut i etterkant. Vennligst huk av for dette i påmeldingsskjemaet.