Juskonferansen 2020

Gå til hovedinnhold

Juskonferansen 2020

Finans Norge inviterer 22.-23. oktober 2020 til den årlige Juskonferansen som i år arrangeres på Quality Hotell Expo på Fornebu.  Målgruppen er jurister, advokater, complianceansvarlige og andre som jobber med juridiske spørsmål i finansnæringen. Påmeldingen er nå åpnet.

Juskonferansen 2020

Juskonferansen 2020

Tid
22. oktober 2020, 11:00 - 23. oktober 2020, 14:00
Sted
Quality Hotell Expo, Snarøyveien 20, Fornebu
Påmelding

Meld deg på her! 

Program

Vi er nå i ferd med å sette sammen et nytt og spennende program for årets konferanse som vil belyse aktuelle temaer som bl.a. den nye finansavtaleloven, endringer i låneforeskriftene, hvitvasking og økonomisk kriminalitet, digitalisering og personvern. Tradisjon tro vil det også bli en gjennomgang av relevant retts- og nemndspraksis, samt aktuelle forbrukertemaer og praktiske problemstillinger. Konferansen vil også inneholde etikk. 

Arrangementet går fra lunsj til lunsj med faglig program begge dager samt en hyggelig nettverksmiddag på kvelden.

Fullstendig program vil bli publisert over sommeren, men meld deg gjerne på allerede nå hvis du vil sikre deg en plass. Vi følger myndighetenes råd om smittevern og har derfor begrenset antall plasser på dette seminaret.

 

Covid-19

Sterke og verdifulle relasjoner bygges ved at folk kommer sammen på ordentlig, og det kan selv ikke de mest naturtro digitale møteplasser tilby. Det å møte likesinnede med samme interesser/utfordringer og utveksle erfaringer, er en av de største nytteverdiene som møteplasser som dette gir deltakerne. Vi har derfor valgt å arrangere denne samlingen fysisk, men vi følger covid-19-situasjonen fortløpende og tilpasser arrangementet  i samsvar med de offentlige smittevernråd som til enhver tid gjelder. Vi vil i samarbeid med Quality Hotell Expo tilrettelegge for bl.a følgende:

  • Økt kapasitet for håndhygiene, enten håndvask med såpe og vann eller desinfeksjonssprit
  • Forsterket renhold av kontaktpunkter, fellesarealer og toaletter
  • En begrensning på antall deltakere slik at god avstand kan tilrettelegges ihh til rådende smittevernråd i konferansesalen
  • Hotellets restaurant vil ivareta smittevernreglene og tilrettelegge for en trygg servering under pauser og lunsj.

 

Praktisk informasjon

Quality Hotell Expo ligger kun 10 min. unna Oslo sentrum. Bussen stopper utenfor hotellet hvert 6-10 minutt og tar deg raskt inn til byen.

Buss
Ta buss 24,28,31,40 eller 81 retning Snarøya, holdeplass Fornebuparken.

Fra Oslo Lufthavn Gardermoen
Ta flytoget til Lysaker. Bytt der til buss 24, 28, 31, 31E eller 81 til Fornebuparken.

Fra Oslo Sentralbanestasjon
Ta buss 31 eller 31E retning Snarøya fra Jernbanetorget.

Parkering
Parkering finner du i kjelleren under hotellet. Det er begrenset antall plasser, så møt opp i god tid. Betaling ved automat.

Registeringen åpner kl. 10.15 torsdag 22.. For å unngå kødanning ber vi om at dere møter opp i god tid før konferansen starter kl. 11.00. Arrangementet avsluttes med en god lunsj fredag 23. kl. 13.00.

 

Deltakerpriser:
Konferansepakke 1: 2-dagers konferanse inkl. overnatting og frokost
Kr. 6500,-
Konferansepakke 2: 2-dagers konferanse uten overnatting
Kr. 5800,-
Middag: 3-retters konferansemiddag inkl. drikkepakke 22.10
Kr. 995,- (ekskl. mva. Totalpris kr.1144)
Dagpakke 22.10 inkl. lunsj: Kr. 3500,-
Dagpakke 23.10 inkl. lunsj: Kr. 3500,-

 

For ev. spørsmål om arrangementet, vennligst ta kontakt med prosjektleder Lillemor Döbel Bakke på e-post: lillemor.bakke@finansnorge.no

For spørsmål knyttet til påmelding, vennligst ta kontakt med: inger.lise.prebensen@finansnorge.no

 

Vi gleder oss til å se deg i oktober!

 

PS! Til de som ønsker å søke om godkjenning av etterutdanning for advokater, vil bekreftelse på deltakelse på seminaret sendes ut i etterkant. Vennligst huk av for dette i påmeldingsskjemaet